Woar blif de tied: Onbekende Eper band - The Robins

The Robins (Custom) (2)Wie kan er iets vertellen over deze vijfkoppige formatie? Van wie drie bandleden met een vlinderstrik en twee met een gewone stropdas. De foto is denk ik uit de jaren 60. Voor mij zijn twee mensen herkenbaar. Op de boerenkar zit volgens mij een van de tweelingbroers Broer met gitaar en de toetsenist op de voorgrond is Bertus van Essen. Wie zijn de andere drie bandleden?

The Robins (Custom)

De Eper band The Robins

Waar werd die foto gemaakt? Wat voor soort muziek werd er gespeeld? In welke periode traden zij op? Waar is de naam van de band van afgeleid? En wie was de leider van de band, waar kon men deze band boeken? Op welke locatie werd er geoefend? Hebben zij veel optredens gedaan?

Kortom allerlei vragen waar ik reuze benieuwd naar ben.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 009-2015)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.