Bloemetje voor bewoners De Speulbrink

foto dames bieden bloemen aan bij de Speulbrink 21 maart 2020In samenwerking met Harry van Hunen uit Vaassen, groothandel in bloemen en planten, heeft Bloemenshop Sonja Wolf, eveneens uit Vaassen, vandaag plantjes mogen overhandigen aan Driesje Hulleman en Thea Machielsen van de Speulbrink voor alle interne bewoners om ze een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Om de kans op besmetting bij deze doelgroep te verkleinen, zijn verzorgingstehuizen volledig afgesloten. Veel ouderen zitten daarom alleen op hun kamer, omdat zij geen bezoek mogen ontvangen en groepsactiviteiten zijn afgelast. Een prachtig gebaar van zowel Harry van Hunen als Sonja Wolf.

Lees meer...

Fysiotherapiepraktijken gaan over naar begeleiding op afstand

Drie fysiotherapiepraktijken in Epe, te weten Fysiotherapie Dynamiek, FysioPlusEpe en De Akker Fysiotherapie, stoppen m.i.v. maandag met hun fysieke behandeling van patiënten. Zij stappen over naar begeleiding op afstand middels telefoon, beeldbellen en WhatsApp om veilig hun patiënten van dienst te kunnen zijn.

Lees meer...

John van Barneveld over zijn petitie in De Telegraaf

johntelegraafKijk eens, John van Barneveld krijgt in De Telegraaf weer aandacht voor zijn door de gemeente vernietigde kiosk die vele tientallen jaren bij het hertenkamp heeft gestaan. Hij mag even aandacht vragen voor zijn petitie die een terugkeer van een soortgelijke kiosk mogelijk moet maken en volgens hem inmiddels zon 2000 keer is getekend. De rol van de voorliegers voorlichters van de gemeente is als vanouds weer frappant.

Generatiewisseling bij schoolschaakstrijd

2020voorrondeschoolschaak6 AangepastBijna geen jaar is hetzelfde bij het schaaktoernooi voor basisscholen in de gemeente Epe. Per definitie geldt dat op scholen generaties komen en generaties gaan. Af en toe leidt dat tot daverende verrassingen. Dat de W.G. van der Hulstschool bezig is met een opmars werd vorig jaar al duidelijk. Dat jenaplanschool ’t Hogeland zich niet plaatste voor de finale was wel het meest opmerkelijke na de voorronde in de aula van regionale scholengemeenschap Noord-Oost Veluwe in Epe.

Lees meer...

De Middenstip moet het epicentrum van Epe worden

69AVerenigingen, stichtingen en andere groepen mensen uit Epe kunnen vanaf 1 maart gratis gebruik maken van het pand dat nu nog als De Middenstip bekend staat. Op 20 februari kan iedereen zien wat het te bieden heeft. Om 20.20 uur op 20-02-2020 wordt de nieuwe naam van het pand bekend gemaakt. Op de gevel komt in ieder geval 'Episch Centrum' te staan.

Lees meer...

Episch Centrum verhuist naar de Middenstip

 1250178door Dick van der Veen

Overmars Vastgoed en Het Begint Met Delen bv, de parapluorganisatie van de stichting Episch Centrum, hebben een deal gesloten waardoor het pand De Middenstip behouden blijft. Michiel de Jong, initiatiefnemer voor het Episch Centrum en tevens financier van het project, gaat het pand volledig herstellen en stelt het beschikbaar aan de Eper gemeenschap. Overmars Vastgoed krijgt het perceel aan de Pastoor Somstraat in handen, waarin nu De Jong en zijn stichting Episch Centrum verenigingen, organisaties en startende bedrijven de helpende hand bieden. Er zijn vooralsnog geen plannen voor een nieuwe bestemming daarvan.

Lees meer...

Subcategorieën

Overzicht werkzaamheden in Epe en omgeving in de periode 27 mei-22 november 2013

Klik hier voor meer informatie over het project 'Epe op naar 2030'

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.