epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Kerstdiner Grote Tuinverbouwing met honing van t Haagje

foto jeremy kasten AangepastBij Imkerij ’t Haagje aan de Dijkhuizerweg in Epe zijn tv-opnames gemaakt voor het programma de Grote Tuinverbouwing. TV-kok Jeremy kwam bij ’t Haagje Veluwse Lindehoning kopen, met het keurmerk ‘erkend Veluws Streekproduct’. Hij heeft deze honing nodig voor een te bereiden kerstdiner in dit programma. De uitzending is te zien op zaterdag 22 december om 17.00 uur bij SBS6.

Lees meer...

Kort beeldverhaal

Er lag langs de Zuukerenkweg een hele berg knollen, bieten of hoe je het noemen wilde. Ik kende het niet, maar dat is in deze ook niet zo belangrijk, ik liep er langs en maakte een paar foto's. Ja, het was een behoorlijke berg. Afgelopen donderdag kreeg ik een tip van iemand dat er wel heel veel vrachtwagens op de Zuukerenkweg stonden, wat toch niet zo vaak voorkomt. Andermaal een paar foto's gemaakt omdat toch wel bijzonder was, zoveel vrachtwagens. Welgeteld stonden er negen vrachtwagens, die, en dat vermoede ik al, de zogenaamde knollen hebben ingeladen en 's middags was alles weg, knollen en vrachtwagens. Dit bewijst maar weer dat sommige foto's die je ooit hebt gemaakt, later nog wel weer eens van pas kunnen komen.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.