Epernet Kruiswoordpuzzel

epeHet valt niet voor iedereen mee om een tijd thuis te zijn en nauwelijks de deur uit te kunnen. Misschien is ouderwets even puzzelen wel een aangenaam tijdverdrijf. Daarom vandaag de tweede kruiswoordpuzzel op Epernet, de Epernet Kruiswoordpuzzel. Per slot van rekening heeft Epe z'n naamsbekendheid deels te danken aan kruiswoordpuzzels. Alle antwoorden zijn op deze site terug te vinden. Tip: sommige oplossingen bestaan uit meer woorden die aan elkaar moeten worden geschreven, tot één woord.

Lees meer...

Epernet Kruiswoordpuzzel voor de thuisblijvers

Het schijnt dat mensen zich te beginnen vervelen nu ze thuis moeten blijven. Hopelijk kunnen wij ze enige verstrooiing bieden met onze tweede kruiswoordpuzzel, de Epernet Kruiswoordpuzzel. Hij is net iets kleiner dan een A4-tje zodat hij geprint kan worden. Alle oplossingen hebben met deze site te maken of zijn hier op te vinden. Een hint vooraf: van sommige namen en begrippen die uit meer woorden bestaan hebben we één woord gemaakt. We hebben de puzzel en de opdrachten voor het gemak ook nog apart bijgevoegd.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.