Repetities Koninklijke Harmonie Epe weer begonnen

De repetities van de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe zijn op 2 september weer van start gegaan. Daarmee zijn de voorbereidingen voor het najaarsconcert op 9 november 2019 in de Grote Kerk te Epe begonnen. Dat belooft weer een bijzonder concert te worden. Zangeres Merlin Fiene zingt samen met het harmonie orkest Skyfall van de gelijknamig James Bond film, een solist op accordeon zal de melodiepartij van Baantjer uitvoeren en Pacific Dreams wordt uitgevoerd door het orkest samengesteld uit de muzikanten van zowel de Harmonie uit Epe, als de Fanfare Vriendschap uit Oene. Daarnaast worden nog diverse concertstukken door de Harmonie solo gespeeld.

Lees meer...

Warming up met Voetbalkrant gemeente Epe

VOETBAL Krant 2019 2020 VP copyIeder jaar, vlak voor aanvang van de competitie, valt de Voetbalkrant Gemeente Epe in de bus. In deze krant ruim aandacht voor alle amateurverenigingen in onze gemeente. Dit jaar ligt het accent op het vrijwilligerswerk binnen de verenigingen. Vrijwilligers vertellen wat ze zoal doen, maar ook wat al die inzet oplevert: vrijwilligerswerk kost immers veel tijd, maar je krijgt er ook veel voor terug: gezelligheid, betrokkenheid en waardering bijvoorbeeld. En bij al deze verhalen wordt maar weer eens duidelijk: zonder vrijwilligers geen verenigingsleven.

Lees meer...

Kinderen vaker per fiets naar school

PastedGraphic 2Meer kinderen op de fiets naar school: de Fietsersbond ziet niets liever. Fietsersbond Epe laat de campagne Het Fietsende Schoolkind daarom een van de items zijn tijdens de Culturele Pleinmarkt op zaterdag 14 september in het centrum van Epe. Ouders kunnen in de tent van de lokale afdeling een ‘Fietsbelofte’ ondertekenen. Daarmee beloven zij dat hun kind(eren) minimaal één keer per week op de fiets naar school gaan. Of dat zij zelf hun jonge kinderen op de fiets naar school brengen.

Lees meer...

Kuijt winnaar van de koopjesmarkt

koopjesmarkt2019winnaars copyAan het einde van de drukbezochte 36 ste Koopjesmarkt werden in Epe 3 prijzen uitgereikt. De jury bestond dit jaar uit het echtpaar Kooiman. In een stralende zon nam de voorzitter van de Ondernemersvereniging Martin Lokhorst de microfoon ter hand om de winnaars bekend te maken.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.