Regen

Wie op vakantie gaat verwacht meestal mooi weer, maar zelfs op een camping regent het ook wel eens, soms aangenaam voor de verkoeling, maar soms lastig als je nodig moet en het toiletgebouw een eindje lopen is.

Lees meer...

Thuis

 DSF9397 copyMisschien beseffen veel mensen het niet of men denkt er simpelweg niet aan, maar bij iedereen is binnenshuis ook genoeg te fotograferen. Je leert dan ook kijken in een omgeving waar je normaliter een groot deel van je leven doorbrengt. Ooit spullen uitgezocht en een plaats gegeven, maar je weet wel dat het er staat of ligt, maar je ziet het niet meer, want het is zo gewoon geworden.

Lees meer...

Fietsers en voetgangers

Het kan wel eens voorkomen dat er bij wegwerkzaamheden een bord staat met de tekst 'Fietsers afstappen', maar voetgangers ........? We kregen onderstaande foto toegestuurd, die werd gemaakt vanaf de Hoofdstraat richting Albert Heijn.

Lees meer...

Eindelijk alle infiltratievijfers gevuld: wat een schitterend gebied!

Eerlijk gezegd heb ik lange tijd gedacht dat Vitens veel te veel had uitgegraven voor de infiltratievijvers in de driehoek Dellenweg/Ossenweg/Koekenbergweg. Maar tot mijn grote vreugde bleken alle vijvers na terugkeer van vakantie gevuld te zijn. Eindelijk. Was 't het het hele jaar maar zo, want nu is het helemaal een schitterend gebied om te wandelen.

inf4

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.