Jannes, Anita Meijer en Jeroen v.d. Boom naar Emst

foto optocht Emsterfeest 2019 Aangepastdoor Henk Boeve

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst in de Emsterie in Emst had voorzitter Harry van Lohuizen, behalve het bekend maken van het programma van het Emsterfeest dat dit jaar gehouden wordt van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 augustus, nog een aantal belangrijke mededelingen. Zo worden de prijzen van de consumpties niet verhoogd. Wel het lidmaatschap, dat was € 7,50 en gaat nu naar € 10,-.

Lees meer...

28ste Boerenkoolwandeltocht trekt 774 deelnemers

DSC 0030Onder af en toe een zonnetje, met een paar kleine buitjes en fris weer, gingen gisteren 774 deelnemers op pad om 5, 10 of 15 kilometer in de Eper bossen te wandelen. Dat gebeurde op uitnodiging van wandelsportvereniging WIOS Epe, dat haar 28ste Boerenkoolwandeltocht hield. Startlocatie was net als andere jaren het clubgebouw van de organiserende vereniging aan de Lohuizerweg.

Lees meer...

Kinderen vermaken Sint en stampvolle Hezebrink

foto 2 Emster Sint Show 23 11 2019 AangepastVoor veel kinderen, maar ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s in Emst was het zaterdag bijzonder spannend. De vraag was even: zou Sinterklaas met zijn Pieten wel komen? Maar gelukkig, rond half twee kwam hij via de Oranjeweg aan bij de rotonde. Een zucht van verlichting bij velen.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.