Zuuk maakt er ondanks domper school prachtfeest van

Wat een feest was het weer de afgelopen dagen in Zuuk, wat een weekend en ook wat een werk wordt er in die korte tijd verzet door de feestcommissie met haar vrijwilligers. Woensdagavond begon het feest met een donderbui. Het ging zo hard, dat je elkaar in de tent niet kon verstaan, de regen gutste aan de binnenkant van de deuren naar binnen en de houten vloer werd kleddernat. Geen probleem, dan begint de Battemse Revue gewoon drie kwartier later. Minder gezellig is het er niet om.

Lees meer...

Maximum van 400 fietsers voor lokale goede doelen bereikt

Epe voor Epe 2019 AangepastDe fietstocht Epe voor Epe is zaterdag verreden onder geweldige weersomstandigheden. Dat merkten Inner Wheel en Rotary Epe direct, want er vond een ware run op de laatste kaarten plaats. De fietstocht ging dit keer vanaf de Hagedoorns Plaatse naar Gortel en Vaassen. Het voorlopige eindbedrag is 6625 euro.

Lees meer...

Schaapscheerdersfeest: Epe op z'n best

DSC 6661 AangepastHet schaapscheerdersfeest in Epe was vandaag na een min of meer valse start weer een fantastisch evenement. Voor het eerst in de ruim twintig jaar dat hij schaapherder is, had Lammert Niesing op de dag van het schaapscheerdersfeest te maken met regen. Althans, toen hij om kwart over acht wilde vertrekken. Om de vachten droog te houden – de kudde had de natte nacht in de schaapskooi op de Renderlippen doorgebracht – werd besloten te wachten tot kwart voor tien, toen het droog zou worden. Daardoor arriveerde de kudde pas rond half elf in het centrum, waar bezoekers vooral op de Hoofdstraat min of meer een erehaag vormden voor het koddig wandelende gezelschap dames met warme vachten.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.