Topartiesten en dag extra op Emster Feest

In een redelijk bezochte algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst maakte voorzitter Harry van Lohuizen het voorlopige programma bekend van het Emsterfeest, die dit jaar gehouden wordt van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus. Normaal is het Emsterfeest drie dagen, namelijk van donderdags tot en met zaterdags, maar in verband met het 100-jarig bestaan dit jaar een extra avond en wel woensdagavond 22 augustus.

Lees meer...

Gisola Emster Veldtoertocht voor iedereen een topper

foto 9 Veldtoertocht CustomDe 17e editie van de Gisola Emster Veldtoertocht is zaterdag weer succesvol. Met de start en finish op sportpark ’t Hanendarp van vv Emst kwamen, ondanks dat het zaterdagmorgen wat druilerig was, toch maar liefst 837 mountainbikers naar Emst. De deelnemers kwamen uit heel Nederland. Zo kwamen ze uit Leidschendam, Maassluis, Hoorn, Groningen, maar ook uit Oldebroek, Harderwijk en de omgeving van Emst. Zelfs kwamen er mountainbikers uit Duitsland, o.a. uit het plaatsje Wesel. Opvallend was dat dit jaar veel dames en kinderen aan de start verschenen.

Lees meer...

WIOS tevreden met ruim 750 wandelaars

hktwios 9Zaterdag en zondag werd voor de 56e maal de Veluwe Herfstkleurenwandeltocht gehouden. Na een natte en onstuimige week en slechte weersvoorspellingen is de organiserende wandelsportvereniging WIOS Epe tevreden met op zaterdag 327 en zondag 427 wandelaars.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.