Nog mensen nodig voor Zomer in Gelderland in Emst

Tijdens het Emsterfeest, dat gehouden wordt van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 24 augustus, staat vrijdag 23 augustus helemaal in het teken van Zomer in Gelderland. De jubileumeditie van dit tv-programma van Omroep Gelderland (10e keer) begon op 5 augustus in Elden en eindigt op 30 augustus in Laag-Soeren. In totaal doen 20 dorpen en buurtschappen verspreid over Gelderland mee, waaronder dus Emst.

Lees meer...

Zuuk maakt er ondanks domper school prachtfeest van

Wat een feest was het weer de afgelopen dagen in Zuuk, wat een weekend en ook wat een werk wordt er in die korte tijd verzet door de feestcommissie met haar vrijwilligers. Woensdagavond begon het feest met een donderbui. Het ging zo hard, dat je elkaar in de tent niet kon verstaan, de regen gutste aan de binnenkant van de deuren naar binnen en de houten vloer werd kleddernat. Geen probleem, dan begint de Battemse Revue gewoon drie kwartier later. Minder gezellig is het er niet om.

Lees meer...

Maximum van 400 fietsers voor lokale goede doelen bereikt

Epe voor Epe 2019 AangepastDe fietstocht Epe voor Epe is zaterdag verreden onder geweldige weersomstandigheden. Dat merkten Inner Wheel en Rotary Epe direct, want er vond een ware run op de laatste kaarten plaats. De fietstocht ging dit keer vanaf de Hagedoorns Plaatse naar Gortel en Vaassen. Het voorlopige eindbedrag is 6625 euro.

Lees meer...

Subcategorieƫn

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.