Talloze bezoekers genieten van Lentefair bij de Koperen Ezel

2018 0408 Koperen Ezel Lentefair 2018 Kiekfoto RDJ DSC4638Zondag hield de Koperen Ezel een Lentefair. Het weer speelde erg mee, op deze schitterende lentedag wisten veel bezoekers de weg te vinden naar het Speelparadijs & -ezelboerderij.

Een braderie, demonstraties, verschillende dieren, ezeltje rijden en vooral niet te vergeten, lekker spelen in de speeltuin. Ouders, opa en oma’s genietend op het terras of op een bankje terwijl de kinderen al spelend de weg vonden op het terrein. Al voor 11 uur waren de eerste bezoekers aangekomen en dit bleef de hele dag zo doorgaan. Een grote piek in de middag, maar door de vele medewerkers die aanwezig waren, verliep het heel goed. Een mooie dag om op terug te kijken. Zelf was ik één van de standhouders en heb ik tussendoor deze impressie kunnen maken.

Kiekfoto Rob de Joode
www.kiekfoto.nl

Lees meer...

Topartiesten en dag extra op Emster Feest

In een redelijk bezochte algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst maakte voorzitter Harry van Lohuizen het voorlopige programma bekend van het Emsterfeest, die dit jaar gehouden wordt van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus. Normaal is het Emsterfeest drie dagen, namelijk van donderdags tot en met zaterdags, maar in verband met het 100-jarig bestaan dit jaar een extra avond en wel woensdagavond 22 augustus.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.