epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Pompoen-Potter-Party smaakt naar (veel) meer

potterpompoenparty 14Ze willen de ‘huiskamer van Epe’ van Kulturhus Eper Gemeentewoning maken. Vanmiddag is dat Anne Nyst en Ton van der Schouw als nieuwkomers van de programmaraad van de accommodatie al meteen voortreffelijk gelukt. Hun eerste Pompoen-Potter-Party was een fantastisch evenement dat erg druk bezocht werd en naar meer smaakte.

Lees meer...

Jammer, we konden niet alles proeven wat we lekker vinden

Knipselsmakelijk epe 1,,Waar kun je voor een tientje nou met zo veel lekkere verschillende dingen je buik rond eten?’’, vroeg de man tussen twee hapjes gebakken schol door. Duizenden mensen zullen uit ervaring hetzelfde antwoord geven als wij: alleen bij Smakelijk Epe. Ze genoten vanmiddag met volle teugen van de vijfde editie van het smulfestijn op het Gruttersplein.

Lees meer...

Eerste Ladies Night daverend succes

Ladies NightDe deuren van de kantine van Schietvereniging De Prins der Nederlanden aan de Molenstraat in Vaassen zouden donderdagavond om 19.00 uur opengaan, maar zo rond 18.15 uur was het al een drukte van belang aan de Molenstraat. Waarvoor staan al die mensen in de rij, vroeg menige passant zich af. Het antwoord kan kort zijn. Ze kwamen een kijkje nemen naar wat de eerste Ladies Night in Vaassen allemaal te bieden had.

(door Henk Boeve)

Uiteraard wilden velen bij de eerste 50 bezoekers zijn, want die ontvingen een zeer goed gevulde goody bag. Daarnaast kreeg iedere bezoeker een lot. In principe zouden er drie trekkingen verricht worden. Uiteindelijk werden het er zeven.

Maar liefst 21 voornamelijk regionale kleine vrouwelijke ondernemers stonden op deze eerste Ladies Night. Met bijna 300 bezoekers was het een volle bak. Voor iedereen was er wel iets te beleven. Verzorging van huid, handen en voeten, inclusief de daarbij behorende middeltjes. Maar ook huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, woonaccessoires, workshops. De dames van MDC Vaassen waren ook aanwezig. Zij gaven een demonstratie.

Lees meer...

Immens aanbod aan cultuur, welzijn en kunst in Epe

pleinmarkt 15Een kleine vijftig verenigingen, stichtingen en andere organisatievormen probeerden gisteren in het centrum mensen voor hun activiteiten te interesseren. Op de Hoofdstraat en het plein naast de Grote Kerk gaf de jaarlijkse pleinmarkt voor cultuur, welzijn en kunst een indruk van het gigantische aanbod. Kennelijk zijn de deelnemers in hun opzet geslaagd, want de meeste staan er elk jaar. Een fotografische indruk.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.