epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Eerste Ladies Night daverend succes

Ladies NightDe deuren van de kantine van Schietvereniging De Prins der Nederlanden aan de Molenstraat in Vaassen zouden donderdagavond om 19.00 uur opengaan, maar zo rond 18.15 uur was het al een drukte van belang aan de Molenstraat. Waarvoor staan al die mensen in de rij, vroeg menige passant zich af. Het antwoord kan kort zijn. Ze kwamen een kijkje nemen naar wat de eerste Ladies Night in Vaassen allemaal te bieden had.

(door Henk Boeve)

Uiteraard wilden velen bij de eerste 50 bezoekers zijn, want die ontvingen een zeer goed gevulde goody bag. Daarnaast kreeg iedere bezoeker een lot. In principe zouden er drie trekkingen verricht worden. Uiteindelijk werden het er zeven.

Maar liefst 21 voornamelijk regionale kleine vrouwelijke ondernemers stonden op deze eerste Ladies Night. Met bijna 300 bezoekers was het een volle bak. Voor iedereen was er wel iets te beleven. Verzorging van huid, handen en voeten, inclusief de daarbij behorende middeltjes. Maar ook huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, woonaccessoires, workshops. De dames van MDC Vaassen waren ook aanwezig. Zij gaven een demonstratie.

Lees meer...

Immens aanbod aan cultuur, welzijn en kunst in Epe

pleinmarkt 15Een kleine vijftig verenigingen, stichtingen en andere organisatievormen probeerden gisteren in het centrum mensen voor hun activiteiten te interesseren. Op de Hoofdstraat en het plein naast de Grote Kerk gaf de jaarlijkse pleinmarkt voor cultuur, welzijn en kunst een indruk van het gigantische aanbod. Kennelijk zijn de deelnemers in hun opzet geslaagd, want de meeste staan er elk jaar. Een fotografische indruk.

Lees meer...

Kippenvel op feestmiddag voor 50-plussers in Emst

In de uitnodiging voor het Emsterfeest stond dat de opening van het 100-jarig Emsterfeest vanmiddag verricht zou worden door een afgevaardigde van b en w van de gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag voor de 50-plussers uit de gemeente Epe. Die afgevaardigde was burgemeester Hans van der Hoeve.

Lees meer...

Super openingsavond 100-jarig Emsterfeest met Jan Smit

De geruchten gingen al geruime tijd door Emst. Dat er een optreden van Jan Smit in verband met 100 jaar Emsterfeest zou zijn. En ja hoor, gisteravond om klokslag kwart over elf, stond hij daar, Jan Smit uit Volendam, voor een uitzinnig publiek in de grote tent aan de Dalenweg in Emst.

Lees meer...

Ook twintigste Dikke Mik Nijbroek topfeest

foto publiek met brandende auto Dikke Mik 2018 AangepastIn 1999 was de eerste Dikke Mik en afgelopen weekend werd dit zeer gevarieerde en gastvrije dorpsfeest voor de 20e keer gehouden op het feestterrein in de hoek van het Geersepad en de Dijkhuizenweg. En het werd weer een groot feest voor jong en oud.

Lees meer...

Ruim 7000 euro voor vijf goede doelen na fietstocht

foto 1 Epe voor Epe 2018 AangepastEen mooie route fietsen en nog een goed doel ondersteunen ook. Het zijn eigenlijk prachtige ingrediënten voor een heerlijke middag. Zaterdag vond het evenement Epe voor Epe plaats. Bij dit initiatief van de Rotary Epe en Innerwheel Epe werden dit jaar vijf goede doelen gesteund. In totaal haalde men ruim 7000 euro op.

Lees meer...

Subcategorieën

Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.