epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Boerenkooltocht WIOS op 19 januari

boerenkooltocht 2Op zaterdag 19 januari houdt wandelsportvereniging WIOS Epe voor de 27ste maal de Boerenkoolwandeltocht. Het succesvolle ‘recept’ is ook dit jaar ongewijzigd. Eerst een stevige wandeling door de mooie natuur van Epe en daarna boerenkool met worst. Een percentage van de opbrengt van deze wandeltocht gaat nog één keer naar de Stichting Kenya Kinderen.

Lees meer...

Jubileum You’ve Got Talent in Grote Kerk

 Benno Wonink Fotografie 20180119 103 AangepastAl tien jaar is Cultuurplein Noord Veluwe de trotse medeorganisator van You’ve Got Talent Epe. Samen met Innerwheel en Rotary Epe wordt er een prachtige show opgevoerd waarbij jong talent in de schijnwerpers staat. Dit jaar gebeurt dat op vrijdag 18 januari.

Lees meer...

Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij de Cannenburch

6.Rugzak groenDe jaarlijkse Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft. Stoer buiten leven is net als vorig jaar het thema, dus buiten koken, wonen, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis.

Lees meer...

Abba uit Praag komt naar Blue Sky in Emst

foto 3 AbbaczZaterdag 26 januari komt de zeer bekende Tsjechische band Abbacz uit Praag naar de Blue Sky aan de Hoofdweg in Emst. Het optreden begint om 21.00 uur. Alle grote hits van de legendarische band Abba zullen voorbijkomen. Het optreden is een lust voor oor en oog. De bandleden kleden zich in de typische Abba-kleding. Ook aan de houding/choreografie op het toneel wordt veel aandacht besteed. De interactie met het publiek is bijzonder goed en prettig.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.