Sfeerdagen op De Roode Hoeve in Nijbroek

foto Kerst 2019nDe Roode Hoeve AangepastDe Roode Hoeve in Nijbroek is weer in kersttooi gehuld. Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in november en december bijzondere sfeerdagen gehouden. Staan ‘s zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze sfeerdagen kunnen bezoekers juist genieten van gezelligheid en warmte binnenshuis.

Lees meer...

Rondleiding met Ampt Epe en Ben Jonker door Grote Kerk

N.H. Kerk Epe 1935 AangepastAmpt Epe heeft een rondleiding georganiseerd in de N.H. Kerk te Epe in een van de laatste herfstweekenden van 2019. Ben Jonker gaat de deelnemers zaterdagmiddag 7 december van alles vertellen over de oorsprong van dit historisch bouwwerk uit de 12e eeuw. Ook een bezoek aan de toen staat op het programma.

Lees meer...

Bierkratschuiven krijgt een vervolg

persbericht bierkratschuiven EoI 2019 AangepastVorig jaar was het een groot succes bij Epe on Ice: bierkratschuiven. Logisch dus dat er dit jaar een vervolg komt. Op zaterdag 21 december wordt de schaatsbaan in het Loeffpark vrijgemaakt voor een bierkratschuifcompetitie. Wie wordt de opvolger van de winnaars van vorig jaar: Team Stark Wark?

Lees meer...

Lezing over opmars van de rode wauw

Op 28 november verzorgt de KNNV - Vereniging voor Veldbiologie, afdeling Epe-Heerde een interessante lezing door Stef van Rijn met als onderwerp: De opmars van de Rode Wouw als broedvogel in Nederland en wat heeft België daarmee te maken? Stef van Rijn is fotograaf, ecoloog en roofvogelspecialist.

Lees meer...

The Beatles Revival band weer naar Emst

foto Beatles Revival Emst 2018 CustomIn heel Europa treden ze op voor bomvolle zalen. Zaterdagavond 14 december komen ze voor de tweede keer naar de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst. De eerste keer was op zondagmiddag 15 april 2018. We hebben het over The Beatles Revival band uit Praag. Het heeft wel heel veel inspanning gekost om deze zeer bekende band wederom naar Emst te krijgen, vertelt Harrie Kuiper van de Blue Sky, maar het is gelukt.

Lees meer...

Eper stel wil mensen laten kennismaken met ‘het èchte Afrika’

Inspired by Safaris 2 AangepastZe woonden en werkten ruim tien jaren in verschillende natuurgebieden van Afrika. Je kunt dus zeker concluderen dat Suzanne Scheffer en Bas Rosenkamp zelf enorm geïnspireerd zijn geraakt door de biodiversiteit van het oostelijke en het zuidelijke deel van dit continent. ,,Maar daar houdt het niet op. We willen onze eigen inspirerende ervaringen ook erg graag overbrengen aan anderen. Daarbij komt dat we tijdens ons werk met grote regelmaat mensen tegenkwamen die ten aanzien van hun reis niet de juiste verwachtingen hadden. En dat willen we doorbreken. Vandaar de start van Inspired By Safaris. Met recht een bijzonder reisbureau.”

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.