Agenda

Met een zeker gevoel op je mountainbike

69898963 2461585697458993 1581253640939634688 n copyDe sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets.

Lees meer...

Tiende Smakelijk Epe op 12 oktober

Dit jaar wordt Smakelijk Epe alweer voor de tiende keer gehouden in het centrum van Epe. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang. Op zaterdag 12 oktober worden de smaakpapillen volop verwend met allerlei proeverijen. De deelnemers hebben een heerlijk menu samengesteld en geven zo graag een kijkje in hun keuken. Van 12:00 tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom op het Gruttersplein nabij de Veluwepoort. Meer info via smakelijkepe.nl winkeleninepe.nl en FB.

Lees meer...

Country Castlefair in herfstvakantie bij Cannenburch

7.kop boek AangepastDe Country Castlefair op 19 en 20 oktober bij kasteel Cannenburch in Vaassen is dé warme herfstbeleving in de herfstvakantie. Met het thema: al het heerlijke en goede van buiten naar binnen halen wordt de bezoeker verleid thuis heerlijk aan de slag te gaan om zich zodoende van een warme en cosy winter te vergewissen.

Lees meer...

Bart Kamphuis rit

foto winnaars Bart Kamphuis rit 8 september 2019 copyGerrit Peters is winnaar geworden van de Bart Kamphuis rit voor leden van wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst. Als tweede eindigde Robert Leusink en derde werd Sander Pannekoek.

(door Henk Boeve)

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.