Agenda

Fietspuzzeltocht Emst Onderneemt op Hemelvaartsdag

Hemelvaartsfietstocht 2019Fietsen op Hemelvaartsdag; het is ook in Emst een traditie. Daarom heeft Emst Onderneemt, de ondernemersvereniging van Emst, na het succes van voorgaande jaren voor donderdag 30 mei wederom een mooie fietstocht uitgezet. De route gaat langs allerlei prachtige plekjes in Emst en omgeving. Onderweg moeten er een aantal vragen beantwoord worden. De oplossingen gaan in de hoge hoed en daar worden dan een aantal winnaars uit getrokken. Emster ondernemers stellen daarvoor een aantal leuke prijzen beschikbaar.

Lees meer...

Veel te doen, te zien en te eten op Culturele Markt Heerde

livingLeuke optredens op Culturele Markt Heerde Zin in een dag vol met kunst en cultuur? Ga dan naar de Culturele Markt Heerde op zaterdag 15 juni van 11:00 – 16:00 uur in het Van Meurspark en de Heerd. Een dag met workshops, optredens van koren, bandjes en muziekverenigingen en heerlijk eten gemaakt door lokale ondernemers.

Lees meer...

Jubileumconcert Zang en Vriendschap in grote zaal Orpheus

Met meer dan 120 leden is zangvereniging Zang en Vriendschap al jaren een begrip in Emst en omstreken. De vereniging is ontstaan met de oprichting van Gemengd Koor Zang & Vriendschap op 10 september 1924. Dit jaar viert de vereniging haar 95-jarig jubileum met een groot jubileumconcert: vier koren vieren feest op 15 juni in schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

zang

Lees meer...

Eper Avondvierdaagse van 21 t/m 24 mei

In de week van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei houdt wandelsportvereniging WIOS Epe de Avondwandelvierdaagse in Epe. De start is vanaf MFC Kleurrijk aan de Wachtelenbergweg. De te lopen afstanden zijn als vanouds 4 maal 5 km of 4 maal 10 km. De voorinschrijving is op woensdag 15 mei van 19.00 – 20.00 uur in het clubgebouw van WIOS aan de Lohuizerweg.

Lees meer...

Country Castlefair in herfstvakantie bij Cannenburch

7.kop boek AangepastDe Country Castlefair op 19 en 20 oktober bij kasteel Cannenburch in Vaassen is dé warme herfstbeleving in de herfstvakantie. Met het thema: al het heerlijke en goede van buiten naar binnen halen wordt de bezoeker verleid thuis heerlijk aan de slag te gaan om zich zodoende van een warme en cosy winter te vergewissen.

Lees meer...

Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij de Cannenburch

6.Rugzak groenDe jaarlijkse Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft. Stoer buiten leven is net als vorig jaar het thema, dus buiten koken, wonen, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis.

Lees meer...

Ronald Groen Sportdag als hommage voor gesneuvelde Epenaar

ronald groenVooruitlopend op het jaar 2020 waarin wij 75 jaar vrijheid gaan vieren vindt op vrijdag 7 juni een nieuw sportevenement plaats waaraan iedereen met een beetje sportieve inslag en historisch besef zou moeten meedoen. Het is ‘De Ronald Groen Sportdag’, als eerbetoon aan een zeer jonge held uit Epe die het ultieme offer bracht voor onze waarden en vrijheid. Het sportevenement met zijn naam vindt plaats op het terrein van atletiekvereniging Cialfo op sportcomplex de Wachtelenberg in Epe.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.