Agenda

Kerkdiensten van de Raad van Kerken in Stille Week

Op Palmzondag 25 maart begint de cyclus van kerkdiensten in de Stille Week voor Pasen. ’s Avonds wordt in de Grote Kerk een oecumenische meditatieve viering gehouden. Het koor ‘Exspecto’, onder leiding van Wolfried Kaper brengt koralen en andere koordelen uit de ‘Matthäus Passion’ van J.S. Bach ten gehore met pianobegeleiding door Jos Mulder. De koorzang wordt afgewisseld met Bijbellezingen uit het Matteüs evangelie. De dienst begint om 19.00 uur. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Lees meer...

Paaseieren zoeken bij de Burgerenk

eitjesPaaseieren zoeken, maar dan net ff anders op woensdag 28 maart. Wijkvereniging Burgerenk organiseert elke jaar een leuke paasactiviteit met de traditionele paaseieren zoeken op het speelveld. Dit jaar houden de vrijwilligers weer een leuk feest, maar het eieren zoeken wordt in een ander jasje gestoken.

Lees meer...

Live-uitzending The Passion in Grote Kerk na fakkeltocht

Poster ThepassionEpeVoor de allereerste keer wordt The Passion in de Grote Kerk in Epe live uitgezonden. Op donderdag 29 maart om 20.30 uur is iedereen van harte welkom om bij deze uitzending aanwezig te zijn. Voorafgaand aan deze livestream van The Passion loopt een groep jongeren een fakkeltocht door het centrum van Epe. Deze tocht start om 20.00 uur voor de Grote Kerk.

Lees meer...

Half varken te winnen bij klaverjasmarathon in Welsum

Op zaterdag 14 april houdt Dorpshuis De Bongerd te Welsum de jaarlijks terugkerende halve-klaverjasmarathon met als hoofdprijs een half varken dat zo de diepvries in kan. Dit kaartfestijn begint om 12.30 uur. Er worden zeven rondes gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon, inclusief koffie, lunch, soep en hapjes. Naast het halve varken zijn er nog vele andere waardevolle (geld)prijzen te winnen. Opgave vóór 7 april: telefoon (0570) 56 3058 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.