epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Signeersessie Eper auteur in The Readshop

Omslag Nederlanders HRIn het rijk geïllustreerde fotoboek ‘Nederlanders: van partizaan tot pionier’ brengen schrijver Arne Braaksma uit Epe en fotografe Ellis Jansen 24 markante Nederlanders bijeen. Zij ontdekten dat er ondanks turbulente wereldgebeurtenissen veel positieve en toekomstgerichte geluiden weerklinken in ons land. De schatkist blijkt rijk aan inspiratie, talent en visie te zijn. Op zaterdag 1 december (14.00-15.30 uur) biedt The Readshop aan de Hoofdstraat in Epe een signeersessie aan met de samensteller.

Lees meer...

Schaatspas Epe on Ice voor onbeperkt schaatsplezier

schaatspas Epe on Ice AangepastSinds een aantal jaren geeft de Epe on Ice schaatspas onbeperkt toegang tot de schaatsbaan in het Loeffpark. Dit jaar vormt daar geen uitzondering op. De eenmalige aanschaf van de pas kost € 25 (onafhankelijk van leeftijd). Wil je tevens schaatsen huren om onbezorgd en optimaal gebruik te maken van de baan, dan betaal je € 35 . Drie weken schaatsplezier voor één bedrag.

Lees meer...

Vijf Emstenaren doen met dirigeerstokje gooi naar titel Maestro

Het belooft 17 november een avond te worden om niet snel te vergeten in de Hezebrink in Emst. Dan houdt muziekvereniging Prins Bernhard voor de tweede keer het concert Maestro Emst. Vijf bekende Emsternaren, Wim Broekman (gepensioneerd onderwijzer), Melinda van der Scheer (bloemiste), Ewout van den Noort (dominee), Maureen Wellens (dansdocente/-coach) en Jizo van der Valk (audiovisueel technicus) strijden dan om de titel ‘Maestro Emst 2018’. Hun dirigeerkunsten worden beoordeeld door het publiek en een professionele jury.

maestros

Lees meer...

Expositie in fotostudio tijdens landelijk atelierweekend

Just me and myself AangepastNa enige tijd in de luwte te zijn geweest exposeert Lidy Rensink samen met vijf collega-kunstenaars/fotografen op 17 en 18 november in Studio 24 van Joop Luimes aan de Lange Veenteweg 24f in Epe. Op beide dagen is er van allen divers werk te zien. Het te bezichtigen werk is van realistisch tot bijna abstract. De openingstijden is op beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Dit evenement vind plaats in vele steden en dorpen en is de afsluiting van de Kunstweek. Zie: www.kunstweek.nl. Kijk ook op www.Lidylike.com

 

Elke Vierveijzer brengt ode aan Maarten van Roozendaal

elke vieveijzer foro jaap reedijk2 AangepastOp dinsdag 27 november brengt Elke Vierveijzer in Kulturhus Eper Gemeentewoning haar programma ‘Ode aan Maarten van Roozendaal’. Samen met pianist Michiel Wetzer zingt ze uit uitnodiging van het Cultureel Platform Epe een selectie uit de mooiste liederen van een man die de kunst van het lied als geen ander verstond. Niet om te vervangen, maar om de liederen levend te houden.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.