Agenda

Paarden in De Ring

 DSF3717 copy 2 copyHet bestuur van De Ring nodigde amateurkunstenaars van de Noord- Oost Veluwe uit om deel te nemen aan de Amateurkunstexpositie in juni 2018. Het thema van de expositie is “Het Paard”.

Lees meer...

No XO’s treedt op in De Barones

De band No XQ’s staat te popelen om zondag 27 mei haar muzikale kwaliteiten te laten horen aan het publiek in De Barones, Verbindingsweg 20 in Epe, vanaf 17.00 uur. De band bestaat uit vier ervaren muzikanten, die een mooie mix van pop-, rock- en soulnummers ten gehore brengen. No XQ’s is opgericht in november 2017 en bestaat uit Serge Eiland, drums; Johan van der Ende, gitaar; Louis Dröge, bas en Jolanda Tiemens, zang. Muziek, plezier, genieten en lol staat bovenaan het woordenlijstje van No XQ’s. De Barones is geopend vanaf 16.00 uur en de eerste 150 mensen hebben gratis entree.

Lees meer...

Taizé viering op zondag 27 mei

Op zondagavond 27 mei om 19.00 uur wordt weer een Taizé viering in de Grote Kerk gehouden, uitgaande van de Raad van Kerken te Epe. De voorganger is pastor Wim Vroom. Deze Taizé viering is een oecumenische meditatieve viering rondom gebeden, Bijbellezingen en meerstemmige liederen uit de Taizé traditie.

Lees meer...

Pure Pinksterfair bij de Cannenburch heeft veel te bieden

Op de Pure Pinksterfair op 20 en 21 mei bij kasteel Cannenburch in Vaassen is er dit jaar weer veel te beleven en te doen. Als vanouds zijn er ruim 80 standhouders met stoere, pure en (h)eerlijke producten, maar daarnaast zijn er veel activiteiten waarbij de bezoekers uitgedaagd worden om mee te doen. ‘Stoer buiten leven’ is dit jaar het thema, dus buiten wonen, buiten koken, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis.

Lees meer...

A day in the woods - Dé buitendag bij scouting Van Rossum

scouts 1Scoutinggoep Maarten van Rossum uit Vaassen nodigt iedereen uit voor haar activiteitendag op 29 september. Voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met volwassenen organiseren de scouts verschillende activiteiten tussen 10.00-16.00 uur op het Hartstra-Oord (Elspeterweg 59). Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen voor een klein bedrag zich de hele dag vermaken in én rond het bos.

Lees meer...

Grote vlooien- en hobbymarkt WIOS Epe

wios 3Op maandag 21mei (2de Pinksterdag) houdt wandelsportvereniging WIOS Epe haar jaarlijkse grote vlooien- & hobbymarkt op de parkeerplaats van Albert Heijn en het plein voor het gemeentehuis en de DekaMarkt. De markt duurt van 10.00 – 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. WIOS verwacht ook dit jaar weer ruim 100 kramen te kunnen laten bemannen.

Lees meer...

Reünie Noordgouw krijgt vorm

DSC00130 AangepastHet aantal reünisten van de Heertganck/de Noordgouw op de website noordgouw50jaar.nl stijgt gestaag. Het programma voor de reünie op 29 september krijgt inmiddels al aardig vorm. De speciale commissie, die voor een deel uit oud-collega’s bestaat, roept oud-leerlingen en oud-collega’s op om zich vooral aan te melden via de eerder genoemde website, ook al lijkt de datum nog ver weg.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.