epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Cultureel Platform zoekt nieuwe bestuursleden

Stichting Cultureel Platform Epe (CPE) zoekt vrijwilligers die het bestuur komen versterken. De organisatie heeft dringend versterking nodig, omdat zowel de functie van penningmeester en als (binnenkort) die van voorzitter vacant zijn nadat ze jarenlang door dezelfde personen werden vervuld.

Lees meer...

Het Vergeten Kind in Infomix

Stichting Het Vergeten Kind start een campagne, inclusief petitie, voor uit huis geplaatste kinderen. Hiermee wil de organisatie het onnodig doorverhuizen van deze groep stoppen, dit is namelijk schadelijk voor hun ontwikkeling. Margot Ende, directeur van de stichting, vertelt dinsdagavond in het Radio 794-programma Infomix (19.00-21.00 uur) wat er beter kan in de opvang van uit huis geplaatste kinderen.

Lees meer...

Garagebedrijf Pals werkt samen met Deltion College Zwolle

PERSBERICHT Garagebedrijf Pals Vaassen wordt partner TruckAcademy Deltion College Zwolle AangepastGaragebedrijf Pals uit Vaassen is partner geworden van de TruckAcademy bij het Deltion College in Zwolle geworden. Jaap Zitman van Pals vertelt: ,,De TruckAcademy is voor een prachtige, intensieve samenwerking tussen ons als garagebedrijf en het Deltion College. Wij zijn enerzijds een volwaardige leerwerkplek voor de studenten, maar denken daarbij ook mee over het opleidingsprogramma. Leerlingen werken hier, leren over de meest moderne technologieën en blijven in de beste situatie misschien zelfs wel als medewerker bij ons werken."

Lees meer...

Koninklijke Harmonie Epe huldigt jubilarissen

image001Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe zijn drie jublilarissen gehuldigd. Linda Vijge is 40 jaar lid, Henk Kwakkel 60 jaar en Evert Gorselink 65 jaar. Alle drie zijn lid van de landelijke muziekkoepel afdeling Gelderland-Flevo (MBGF) als ook van de Eper muziekvereniging.

Lees meer...

Warme deken van GF voor Sheltersuit

Overhandiging cheque Georg Fischer aan Sheltersuit AangepastVeel mensen krijgen niet de bescherming en warmte die ze nodig hebben, zoals wij dat gewend zijn in Nederland. Daarom wil Sheltersuit mensen in nood, zoals daklozen en vluchtelingen, helpen om de vrieskou overleven. Een initiatief dat hard nodig is en dat Georg Fischer N.V. in Epe graag steunt.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.