Heidi Bakker directeur Hagedoorns Plaatse

directeur HPHeidi Bakker is vanaf 1 maart met behulp van een subsidie van de gemeente aangesteld als part-time directeur bij Veluws Museum Hagedoorns Plaatse. Zij is de nieuwe betaalde beroepskracht die niet alleen de activiteiten bij Hagedoorns Plaatse gaat aansturen, maar ook de samenwerking met de erfgoedpartners binnen de gemeente Epe moet versterken.

Lees meer...

Startsein voor nieuwbouw innovatieve zorglocatie

viattence 2De nieuwbouw van een innovatieve zorglocatie aan Eperweg 33 in Heerde kan beginnen. De wethouders Van Dijk en Berkhoff gaven vandaag samen met Viattence-medewerker Liesbeth Scholten en Wendhorst-bewoner mevrouw Kamp het startsein. Gezamenlijk onthulden ze het bouwbord. Daarmee werd met een feestelijk tintje afgetrapt voor de start van de nieuwbouw.

Lees meer...

IJsbaan De Scheve Schaats in Emst waarschijnlijk morgen open

scheef 4Het is volop winter en IJsbaan De Scheve Schaats lijkt er klaar voor te zijn! De kanovijver van Gezinspark ’t Smallert in Emst is bevroren. Vrijwilligers brengen hier regelmatig een laagje water op aan om de ijsvloer te laten groeien. Gehoopt wordt dat woensdagmiddag de baan in gebruik genomen kan worden.
Het initiatief voor de Emster ijsbaan lag bij Raymond Peelen van Get Up Liften en het duurde niet lang voordat ook Taco Hoppener van Clevermedia en Gerrit Hertgers van ’t Smallert enthousiast waren. Eerdere pogingen om de parkeerplaats van ’t Smallert om te toveren tot een ijsbaan mislukten. Daarom werd uitgeweken naar de kanovijver.
De ijsbaan richt zich op de jeugd van Emst en omgeving. Uiteraard zijn minder jeugdige ijsrijders ook van harte welkom, maar de nadruk ligt op de jeugd. Onder meer omdat de baan te klein is om lange afstanden op te trainen. De entree voor de baan is gratis, want het is belangrijk dat iedereen kan komen schaatsen. Laagdrempelig, gezellig en met een dorps karakter, dat is waar de ijsbaan voor staat. Wanneer de ijsvloer dit toelaat is de baan geopend van 13.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.00 uur.

Lees meer...

Evenement Stichting Semmy groot succes

semmy CustomEen goed doel steunen en een schoolproject afsluiten. Nick Drenth, stagiair van Fysio Fit Veenstade, weet er alles van. In samenwerking met regionaal coördinator van Stichting Semmy, René Steunenberg, heeft Fysio Fit Veenstade ruim €1000,- euro opgehaald voor kinderen met hersenstamkanker.

Lees meer...

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in Veluvine

Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in één orkest. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline. Met als resultaat soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, dat vrijdagavond 2 februari in Veluvine in Nunspeet speelt.

Lees meer...

Ferry Doedens vlogt op open dag van Aventus

Ferry Doedens, bekend van Idols en GTST, komt zaterdag naar de open dag van Aventus. Hij checkt facts bij verschillende mbo-opleidingen, interviewt studenten en gaat hierover vloggen. Hiermee gaat hij leerlingen van het voortgezet onderwijs helpen bij hun studiekeuze voor een vervolgopleiding in het mbo. Iedereen is welkom op alle locaties van Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen van 10.00 tot 15.00 uur.

Lees meer...

WIOS knijpt handen dicht met 627 deelnemers Boerenkooltocht

Wandelsportvereniging WIOS Epe was gisteren hartstikke blij met 627 deelnemers aan haar 26e Boerenkoolwandeltocht in Epe. Na de zeer zware storm van donderdag en de negatieve adviezen om de bossen in te gaan, had de vereniging nauwelijks op zo veel wandelaars durven hopen. De vereniging deed een gift van ruim 300 euro aan de stichting Kenya Kinderen.

Lees meer...

Verrassende winnaar van You’ve Got Talent

Vrijdag vond in een afgeladen Grote Kerk in Epe de spannende finale plaats van de negende editie van You’ve Got Talent Epe. Twintig kandidaten streden om de felbegeerde eerste plaats. De door de vakjury gekozen winnaar was trompettist Milan van Munster, die samen met pianist Remon Holubek een betoverende versie van ‘Sorry' van Kyteman speelde. Vanaf de eerste noot waande je jezelf in een andere wereld.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.