Gideon Alewijnse weg bij Aventus

gideon20alewijnse portret MH 09 lr AangepastMet ingang van 1 augustus 2018 gaat Gideon Alewijnse het college van bestuur van Aventus verlaten voor een nieuwe positie in de Raad van Bestuur van zorginstelling Livio. Onder zijn leiding heeft Aventus de afgelopen jaren hard gewerkt aan kansrijk en goed onderwijs voor de regio Stedendriehoek met een focus op mbo-vakmanschap en aandacht voor ieders talent. Vele studenten verlaten de school met een waardevol diploma en goede kansen op de regionale arbeidsmarkt.

Lees meer...

Negende Veluwe Actief-boekje tjokvol tips - adverteren kan nog

Eind mei verschijnt voor het negende achtereenvolgende jaar het Veluwe Actief-boekje voor toeristen en recreanten. In dit boekje van Uitgeverij Gelderland uit Epe worden de activiteiten en andere uitgaanstips belicht in zeven gemeenten op de Noordoost-Veluwe: Apeldoorn, Epe, Nunspeet, Elburg, Hattem, Heerde en Oldebroek.

Lees meer...

Atelier Mevrouw Merel opent in Epe

imageIn en na de meivakantie start Mevrouw Merel in de voormalige ABN AMRO Bank met een kinderatelier, creatieve vakantieworkshops en een aanbod van creatieve verjaardagsfeestjes. Daar blijft het niet bij, op het programma komen nog onder meer een breicafé, een inloop-atelier voor volwassenen, creatieve contactochtenden en de workshop ‘Samen een kunstwerk maken’ voor ouders/verzorgers en kind.

Lees meer...

Eilyn Tiemens beëdigd NVM makelaar/taxateur

Eilyn.v1Het zal niemand zijn ontgaan: het zijn drukke tijden voor aan- en verkopende makelaars en taxateurs. Dat Eilyn Tiemens onlangs haar opleiding tot NVM makelaar/taxateur met goed gevolg kon afronden, komt dan ook zeer gelegen voor Schieven Keizer Garantiemakelaars in Epe. Zij is daarmee de derde makelaar /taxateur op het Eper makelaarskantoor.

Lees meer...

Vijf insectenhotels erbij in Heerde dankzij KNNV

insMet medewerking van KNNV Epe-Heerde en de Nederlandse Bijenvereniging heeft de gemeente Heerde vijf grote insectenhotels geplaatst langs de klompenpaden van de gemeente. Dat zijn het Vosbergenpad, het Horsthoekerpad en het Elsvoorderpad. Daarnaast staan hotels bij de Nijensteen (Veessen) en op landgoed Bonenburg (Heerde).

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.