Emaille en schilderijen in De Aventurijn

P Koninklijk AangepastMet groot genoegen en aangenaam verrast door hun kunst, brengt Galerie De Aventurijn twee kunstenaars naar voren, niet behorend tot het glas: emaille-kunst (voorganger van de glaskunst) met Rob Lamper (Nunspeet) en de schilderkunst met Loek Sinselmeijer (Epe). Beide kunstenaars hebben Galerie De Aventurijn dusdanig overrompeld, dat besloten werd de tentoonstelling “De Verrassing” te organiseren.

Lees meer...

Woensdag 29 januari open dag bij Aventus

Op woensdag 29 januari houdt mbo-school Aventus een open dag van 17.00 – 21.00 uur. Alle leerlingen van het voortgezet onderwijs met hun ouders én volwassenen die zich willen (om)scholen zijn welkom op de locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De bezoekers kunnen zich oriënteren op een vervolgstudie in het mbo en maken kennis met Aventus. De school biedt kansrijke mbo-opleidingen in de richtingen Zorg, Welzijn, Techniek, Automotive, Economie, Handel en Creatieve industrie.

Lees meer...

Heiligen Hendrik in de Heerd uitverkocht

Mensen die zaterdag 25 januari naar de voorstelling ‘Old zeer’ van Heiligen Hendrik in theater De Heerd wilden gaan maar nog geen kaarten hebben, hebben pech: de show is uitverkocht. Maar gelet op zijn populariteit in Heerde en omgeving is hij ook voor het volgend seizoen met zijn nieuwe programma ‘De natuur kan de boom in’ geboekt.

Lees meer...

Open huis stichting 'kLeef!

Tijdens een open huis op Wereldkankerdag, dinsdag 4 februari, geeft de stichting ‘kLeef! iedereen de gelegenheid om kennis te maken met het inloophuis en staan de deuren open voor alle belangstellenden. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur.

Lees meer...

Koninklijke Harmonie huldigt trouwe muzikanten

HarmonieTijdens de nieuwjaarsreceptie van de koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe zijn drie jublilarissen gehuldigd. Het ging om Ron Voortman, als bassist 12,5 jaar lid en Sonja Lokhorst en Janette Scheffer, een onafscheidelijk duo op de dwarsfluit dat 40 jaar lid is. Ere-lid Herman Baan, ook 40 jaar lid, was verhinderd.

Lees meer...

Salon Schoonheid geeft glimlach cadeau aan kankerpatiënten

schoonGoede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met bijna 450 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari. Salon Schoonheid uit Epe doet ook mee.

Lees meer...

Vogeltaarten leveren bijna elf mille op voor hospice

FotoVogeltaartenopbrengstRechtenvrij AangepastMenig tuin zal worden opgesierd door een van de vogeltaarten van Erna van Roekel uit Epe. Dat moet haast wel, want zij heeft met de verkoop van vogeltaarten de afgelopen weken 10.890 euro ingezameld voor het hospice. Een fantastische opbrengst, zeker welkom nu de nieuwe locatie aan de Quickbornlaan 13 in Epe gebouwd wordt.

Lees meer...

Na 20 mooie jaren stopt Lotgenoten van de Kruimelschaar

Foto 3 Lotgenoten AangepastEen laatste keer samen zijn, een laatste gesprek over rouw en verdriet. Deze week vond, na twintig jaar, de laatste bijeenkomst plaats van Lotgenoten van Vrijwillige Hulpdienst de Kruimelschaar. Het was, één keer per maand, een plek waar weduwen en weduwnaars hun ervaringen konden delen.

Lees meer...

Start kaartverkoop Oener Toneel Vereniging

Sinds midden oktober zijn de spelers van De Oener Toneel Vereniging, kortweg OTV, druk aan het oefenen om samen weer een mooi stukje amateurtoneel op de planken te zetten. Dit jaar wordt 'Knollen veur citroenen' opgevoerd, een van origine Duits blijspel, geschreven door Erfried Smija, dat voor het Nederlandse dialecttoneel is vertaald en bewerkt door Henk Karstens.

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.