Sporten bij InteraktContour

Zwemmen bij InteraktContour copyHersenletsel? Kom sporten bij InteraktContour in de Nationale Sportweek! Van 20 t/m 29 september 2019 is het Nationale Sportweek in Nederland. Ook voor mensen met hersenletsel is bewegen erg belangrijk. Daarom doet InteraktContour dagbestedingslocatie in Epe tussen 23 t/m 27 september mee met de Nationale Sportweek.

Lees meer...

Zilver uit Kampen bij Hagedoorns Plaatse

Kamperzilver2 copyIn Veluws Museum Hagedoorns Plaatse is momenteel een bijzondere collectie zilver uit Kampen te zien. Zilveren voorwerpen uit deze stad werden op de Noord-Veluwe veel gedragen bij de streekdracht. Ook “huishoudelijke artikelen” en handwerkattributen in zilver zijn tentoongesteld in de vitrines van het museum.

Lees meer...

Actief de natuur in!

logoSpeur met ons mee in de Week van de Veldbiologie. De KNNV afdeling Epe-Heerde laat u kennismaken met Veldbiologie tijdens de 1000- soorten-dagen. Startpunt : Zuukerschool in Epe.

Lees meer...

Open Huis Stichting ‘kLEEF!

logoOpen Huis Stichting ‘kLEEF! op woensdag 2 oktober 2019 tussen 9.00 en 14.00 uur. Bij Stichting ‘kLEEF! staat al 15 jaar de deur open voor mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden. Graag bieden wij ook andere geïntereseerden de mogelijkheid om ons inloophuis van binnen te bekijken. Dat kan tijden ons open huis op woensdag 2 oktober van 9.00 tot 14.00 uur. Iedereen is welkom!

Lees meer...

Afwisselend winterprogramma bij CPE

cid 14F47A80140F448EB2F7A8077E400017GEZINTheater en klassiek muziek in seizoen 2019-2020. Vanaf 27 september gaat de winterprogrammering van Cultureel Platform Epe weer van start. Er is deze keer gekozen voor een serie van 3 kleinschalige theatervoorstellingen en voor 3 klassieke concerten met speciale aandacht voor de jeugd.

Lees meer...

Start cultureel seizoen Veluvine

Afbeelding copyMet een 10-jarige bestaan in het vooruitzicht start half september het nieuwe culturele seizoen van Veluvine. Het programmaboekje is afgelopen mei enthousiast ontvangen en de voorverkoop van de kaarten is direct voortvarend van start gegaan.

Lees meer...

Komend halfjaar verkennen Aventus-studenten het hbo op Saxion

Keuzedeel hbo copyVorige week vulde de collegezaal van Saxion zich met 90 mbo-studenten van Aventus. Het zijn derdejaars studenten van de richtingen Commercieel en Bedrijfsadministratie. Zij zitten in Apeldoorn en Deventer op school en zij overwegen om na hun mbo-studie naar het hbo te gaan. Nu, voor het eerst, volgen ze hiervoor een keuzedeel Voorbereiding hbo dat volledig in het gebouw van Saxion gegeven wordt. De studenten moeten daadwerkelijk de drempel over van een nieuwe school. Hoe is het nu om op het hbo te gaan studeren? Het keuzedeel zit vol met First Year Experiences voor de mbo’ers. Patrick Kieftenbelt, docent van team Commercieel van Aventus, legt uit: ‘Onze studenten ervaren wat het is om op het hbo te zijn. Dat begint al bij het zoeken en vinden van je weg naar de collegezaal. Een nieuwe omgeving is altijd spannend en haalt onze studenten uit de comfortzone. Daarnaast beleven zij de sfeer op het hbo en krijgen ze, bijna vanzelf, contact met hun toekomstige medestudenten, docenten en decanen.”

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.