Inschrijven voor rommel- en kinderkleedjesmarkten

IMG 0804 AangepastVolgens de jarenlange traditie houdt de Ondernemersvereniging van Epe tijdens de zomervakantie weer een zevental braderieën. Tijdens deze druk bezochte markten is er ook een plek ingericht voor de verkoop van bric-à-brac, brocante, etc.; kortom, een rommelmarkt. Deze wordt ingericht op het marktplein voor het gemeentehuis. De rommelmarkt, de braderie in het centrum en de kleedjesmarkt voor de kinderen beginnen om 16.00 uur.

Lees meer...

Prijswinnaars dauwtraptocht Emst Onderneemt

DSC03074De prijswinnaars van de Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt kamen deze week bij elkaar in Gezinspark ‘t Smallert. Onder het genot van een kopje koffie werd er nog even nagepraat over de mooie routes van 15 en 30 kilometer van de fietstocht, die de mooie omgeving van Emst en omstreken lieten zien. Er verschenen op Hemelvaartsdag zo’n 300 fietsers aan de start. Emster ondernemers zorgden weer voor een goed gevulde prijzenpot.

Lees meer...

De tuin in voor een ander

Vrijwilligerswerk in de tuinVrijwillige hulpdienst De Kruimelschaar zoekt mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor een ander. De hulpdienst zoekt namelijk mensen die willen helpen in de tuin. Snoeien, het zomer- of later winterklaar maken, taken die voor sommige mensen niet meer te doen zijn.

Lees meer...

Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist

Voor Briefwisseling HR AangepastDe uitdaging aangaan is altijd de moeite waard. Want door stil te staan bij je eigen en andermans perspectief, bij de verschillende accenten en facetten van menselijke interactie, verrijk je je blik op het leven. Verrijken is ook wat het boek ‘Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist’, een nieuwe uitgave van Uitgeverij Gelderland uit Epe, doet. De auteurs Axel Ruiters en Felix Sperans geven inkijk in hun psychische kwetsbaarheid en in de dagelijkse twijfels en de hoop die daarmee gepaard gaan.

Lees meer...

Met ijs in de hand leren over recreatie

Veldwerkdag Noordgouw Visit Heerde 20190606 Schaapskooi 3 AangepastLeerlingen van havo 3 en vwo 3 van de Noordgouw hebben afgelopen week een tour gekregen door de gemeente Heerde. Op vier plaatsen kregen zij uitleg over de toeristische waarde van die plek met daarbij achtergrondinformatie.

Lees meer...

Gezamenlijk uitje leerlingen basisscholen uit Emst

foto gezamenlijk uitstapje beide scholen 4 juni 2019Tweemaal per jaar hebben de beide basisscholen uit Emst, op initiatief van peuterpeelzaal het Muizenholletje, een gezamenlijke activiteit. Dit met als doel dat de peuters en alle kleuters uit het dorp elkaar op een speelse wijze kunnen ontmoeten. Voor peuters die binnenkort al naar de basisschool gaan is dit een leuke manier om de gezichten van hun toekomstige klasgenoten alvast een beetje te leren kennen.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.