Eper ondernemer neemt Bags With Benefits over

PERSBERICHT Jasmijn Tas en Reis neemt Bags With Benefits over AangepastDesiré Bruin-van Voorst is de eigenaresse van het bekende Eper bedrijf Jasmijn Tas en Reis. Sinds een paar weken komt er een aanvullend tweede bedrijf onder de ondernemersvleugels van de Epese vandaan. Bags With Benefits: een eigen tassenlijn; handgemaakt in Nederland. Al meldt ze eerlijk dat ze dit bedrijf niet zelf gestart is. ,,Ik heb het gekocht van Elleke Jager en Renée Gosschalk. Deze twee Eper dames zijn er ooit mee begonnen, maar wilden hun bedrijf verkopen omdat ze er te weinig tijd aan konden besteden.”

Lees meer...

Jazz Comes To Town live op MusicBoxz

jcttVoor de tweede keer in successie doet MusicBoxz Internet Radio dit jaar live verslag van Jazz Comes To Town. Dit gratis toegankelijke festival gaat op 14 juli van start en zal vijf weken elke zaterdag Epe doen bruisen dankzij een fantastische programmering.

Lees meer...

Prijswinnaars Hemelvaartsfietstocht Emst Onderneemt

Vandaag kwamen bij Gezinspark ‘t Smallert in Emst de prijswinnaars van de Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie werd er nog even nagepraat over de fietstocht. Deze werd door iedereen als heel mooi ervaren, al was het jammer dat de 35 km route ’s ochtends werd afgekeurd en niet verreden kon worden. De route van 25 kilometer liet de mooie omgeving van Emst en omstreken zien. Er verschenen een ondanks het natte weer ruim 180 fietsers aan de start. Emster ondernemers zorgden weer voor een goed gevulde prijzenpot.

Lees meer...

Innovatieve zorglocatie Heerde krijgt vorm

De contouren van de nieuwbouw van de nieuwe zorglocatie van Viattence aan Eperweg 33 in Heerde worden zichtbaar. Over een jaar is de nieuwbouw gereed en kunnen de huidige bewoners van Wendhorst en nieuwe bewoners hun intrek nemen. Wie belangstelling heeft, doet er verstandig aan zich alvast te oriënteren.

Lees meer...

Beste witte huiswijn en beste rode wijn van Nederland bij Kroese

kroeese wintTijdens de twee belangrijkste Nederlandse wijnconcoursen – georganiseerd door The Wine and Food Association en Perswijn – zijn de witte en rode L’Arjolle van Wijnkoperij Kroese tot winnaar verkozen. De L’Arjolle Sauvignon-Viognier werd tijdens de 30e Proefschrift Nationale Huiswijncompetitie gekroond tot beste witte huiswijn. In Perswijns Koopgids 2018 is de L’Arjolle Merlot-Cabernet 2017 verkozen tot beste rode wijn tot € 7,50.

Lees meer...

Start campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Noordoost-Veluwe

Vandaag start de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in deelgebied Noordoost Veluwe. Hieronder vallen de gemeenten Epe en Heerde en delen van de gemeenten Apeldoorn, Hattem, Voorst en Olst-Wijhe. Inwoners van deze gemeenten kunnen vanaf nu tot 24 september een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Al bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden vier informatieavonden gehouden.

Lees meer...

Start bouw appartementen op De Waayenberg

ondertekening bouwcontract Duyncroft en bouwbedrijf Prins Landgoed De Waayenberg 6 AangepastOp 2 juli gaat op Landgoed De Waayenberg de eerste schop de grond in voor de bouw van luxe appartementen. Hiermee komt een einde aan een lange periode van plannen maken, procedures, kraakgeweld, vertragingen en onzekerheid over de haalbaarheid van het project.

Lees meer...

Astrid Strijbos verzorgt uitvaarten in Epe

11 HQ Astrid Kiekfoto Rob de Joode AangepastSinds 1 april is Astrid Strijbos als uitvaartverzorgster gevestigd in Epe. Iedereen kan door haar zijn of haar uitvaart laten verzorgen, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Ook kan ze alle vragen omtrent een uitvaart beantwoorden en is het mogelijk om wensen rondom een toekomstige uitvaart met haar vast te leggen. Ze geeft dan tevens inzicht in de kosten die passen bij de wensen.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 14 juli - 11 aug - Jazz Comes to Town
Vr 13 juli t/m 24 augustus - Braderie, kinderkleedjesmarkt en rommelmarkt
Do 2 augustus - Standwerkersconcours op her horecaplein
Do 30 augustus - Koopjesmarkt
Vr 31 augustus - Muzikale koopavond - Live muziek door het hele centrum
Za 15 september - Kapellenfestival - met o.a. de Eper Bloaskapel en diverse andere orkesten
Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Vr 26 oktober - Halloween voor jong en oud
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.