Jaarlijkse nadere kennismaking met Oene(naren)

Op pad in Oene 2013 (3): Wijngaard De Druiverij

De DruiverijOene zet deze zomer een mooie traditie voort: een aantal bedrijven zet gastvrij de deuren open om de eigen bevolking, vakantiegangers en anderen hartelijk te ontvangen en rond te leiden. Afgfelopen dinsdag was de eerste kans om de twaalf Oenenaren te bezoeken, dinsdag 6 augustus is de tweede gelegenheid. Net als vorig jaar ging ook ik Op pad in Oene. In deze derde en laatste aflevering op bezoek bij wijngaard De Druiverij van Adriaan van Zetten.

Lees meer...

Op pad in Oene 2013 (2): Atelier/Galerie 't Koetshuys

Gert Koetsier (1) (Custom)Oene zet  deze zomer een mooie traditie voort: een aantal bedrijven zet gastvrij de deuren open om de eigen bevolking, vakantiegangers en anderen hartelijk te ontvangen en rond te leiden. Gisteren was de eerste kans om de twaalf Oenenaren te bezoeken, dinsdag 6 augustus is de tweede gelegenheid. Net als vorig jaar ging ook ik Op pad in Oene. In deze tweede van drie afleveringen op bezoek bij galerie/atelier ’t Koetshuys van Gert Koetsier.

Lees meer...

Op pad in Oene 2013 (1): Slagerij Ter Weele

Ter Weele (8) (Custom)Oene zet deze zomer een mooie traditie voort: een aantal bedrijven zet gastvrij de deuren open om de eigen bevolking, vakantiegangers en anderen hartelijk te ontvangen en rond te leiden. Vandaag was de eerste kans om de twaalf Oenenaren te bezoeken, dinsdag 6 augustus is de tweede gelegenheid. Net als vorig jaar ging ook ik Op pad in Oene. In deze eerste van drie afleveringen op bezoek bij Slagerij Ter Weele.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.