Heerlijk avondje uit met OTV in de 'Oener Schouwburg'

‘Niet elke haan kraait’, een komedie in vier bedrijven door G.W. van Dooren, vijf avonden lang gepresenteerd door de Oener Toneel Vereniging in Café-restaurant Dorpszicht in Oene, of, zoals ze zelf zeggen, de Oener Schouwburg. Wat een belangstelling genieten deze vrijwilligers van het Oener Toneel. De zaal gaat open om half zeven, maar dan staan er al zo’n kleine 100 mensen voor de deur. Maar alles gaat op een zeer gemoedelijke manier. Lekker kletsen met elkaar. Muntjes kopen voor een kopje koffie of thee of een kroket of frikadel in een puntzakje.

Lees meer...

Sale bij jarige Galerie De Aventurijn

Sale at 15th Ann CustomDe 15e verjaardag van Galerie De Aventurijn biedt het gehele jaar door feesttentoonstellingen met kunstenaars van allure. Om nu alvast plaats te maken in de galerie wordt de tentoonstelling “Sale Up To 15th. Anniversary” gehouden, waarbij een speciale verjaardags-korting wordt verleend van 15%. Donderdag 22 februari start deze tentoonstelling, die drie weken loopt, tot en met zaterdag 10 maart.

Lees meer...

Heerlijke toneelavonden in de Hezebrink

Vrijdag- en zaterdagavond stond de toneelgroep Burgemeester van Walsem uit Emst voor het 43e jaar op de planken in dorpshuis de Hezebrink. Beide avonden waren totaal uitverkocht. Geen wonder, want een avondje amateurtoneel in Emst is genieten. Dit keer werd de klucht in die bedrijven ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’ van Henk Roede ten tonele gebracht. Het stuk werd gedeeltelijk in het dialect gespeeld.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.