epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Stukje Epe (5)

Dit keer vertoef ik mij in het buitengebied van Epe en dan niet wandelend, maar met de fiets. Zo maar een klein stukje tussen de Grift en het Apeldoorns kanaal richting Vemde. Ook tijdens zo'n eigenlijk klein stukje zijn nog genoeg fotografische indrukken te maken. En dan bovendien ook nog in het tijdloze zwart-wit, wat doet denken aan het analoge tijdperk. Over het analoge tijdperk gesproken, er worden vandaag de dag weer filmrolletjes geproduceerd, zowel kleur als zwart-wit. Gooi dus dat analoge fototoestel niet weg. Alles komt dus weer terug, zelfs ook de cassettebandjes.

Lees meer...

Pluizenmeertje en omgeving

Toen ik onlangs wat foto's wilde maken van de derde dag van de Eper Paarden4daagse, die toen een rustplaats hadden op het speelveld bij de schaapskooi, was ik daar wat aan de vroege kant. Ik ben toen doorgefietst naar het pluizenmeertje en heb daar wat plaatjes gemaakt en verder een paar weer richting de schaapskooi. Vond ze te mooi om in de computer te laten staan.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.