epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Mooi fietsrondje van drie weken geleden

Eigenlijk wilde ik toen de herfstsfeer van de vernieuwde Heerderweg in beeld brengen, want gelukkig zijn er nog genoeg bomen overgebleven die voor een mooie sfeer kunnen zorgen.

 DSC9575 copy

Het meest in het oog springend is de aanblik in de Norelbocht, waar eigenlijk de meest bomen zijn verdwenen van het hele traject. Omdat ik toch eenmaal op weg was ben ik nog een klein eindje doorgefietst. Eenmaal onder het viaduct bij de Keet door, je bent dan inmiddels in Heerde, ben ik in de buurt aangeland waar ik geboren ben, de Horsthoek. Op de een of andere manier trekt dat eigenlijk toch wel weer. Niet omdat ik daar nog wel weer zou willen wonen, per slot van rekening heb ik het in Epe prima naar mijn zin. Ik besloot om via de Oenerweg, waar ik in mijn prille jeugd veel heb gespeeld, en het Jaagpad, het fietspad tussen kanaal en de grift, weer richting Epe te fietsen. Een mooi rondje waar ik weer ruim van genoten heb, zeker met dat prachtige herfstweer.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.