epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Columns met de ongezouten mening van Jan van de Vlekkert

Aju, de mazzel

Gisteravond met een opvallend groot aantal Epenaren een tijdperk afgesloten. Het afscheidsconcert van Normaal dat het Gelre Dome op zijn grondvesten deed schudden. Zoals ik al zei, veel Epenaren als fan, of in Normaaltaal ‘anhangers’ die ik ook elders bij optredens regelmatig tegenkom, al dan niet aangevoerd met Stoevenbeld-busjes.

Lees meer...

De Hezebrink, utopie of werkelijkheid?

Dorpscentrum de Hezebrink in Emst moet (weer) nog even wachten op de gemeentelijke bijdrage in de kosten van renovatie. De gemeente heeft onvoldoende geld beschikbaar en de besluitvorming is daardoor in feite doorgeschoven naar 2015. Overigens wil het college in 2015 wel onderzoeken welke accommodaties opgeknapt of vervangen moeten worden. Het laat zich raden welke hier prioriteit krijgen.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.