Gemeente Epe kan geschiedenis schrijven

De gemeente Epe kan geschiedenis schrijven door alsnog ‘nee’ tegen de bomenkap langs de Heerderweg te zeggen. De VVD en D66 hebben de voorzet gegeven.

CDA, SGP/CU, PvdA, Groen Links en Gemeentebelangen, zeg NEE tegen de bomenkap. U heeft met z’n allen gezien welk draagvlak en argumentatie aanwezig is om de bomenkap tegen te gaan.

Stap nu eens over regeltjes en procedures heen en luister naar uw kiezers. Nooit eerder was er in Epe zoveel weerstand tegen een besluit. Uw kans om te laten zien wat uw verkiezingsprogramma’s waard zijn en niet te verkwanselen.

Zo niet, vergeet dan in 2018 de pennen, de agenda’s, de rode en groene ballonnen en ander flut en ga er dan vanuit dat uw beleid letterlijk wordt ‘afgekapt’.

Ik doe dan ook vooral een dringend beroep op Dirk Jan Beumer van de PvdA, zodat bij Dirk Jan de nachten weer wat aangenamer worden en op Groen Links, om hun enigszins geschonden GROENE blazoen weer wat op te vijzelen en mede daardoor het stemgedrag van ‘onze’ lokale partij Nieuwe Lijn te ondermijnen. Dit om te voorkomen dat deze partij door dit stemgedrag ons dorp nog verder naar de knoppen helpt.

Veel wijsheid gewenst dus!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.