Tjonge, waar halen ze de brutaliteit vandaan!

Tjonge, het is me toch wat. Een aantal meters wegberm langs de Burg. van Walsemlaan is omgeploegd door wilde varkens.

Waar halen ze de brutaliteit vandaan! Het is nog levensgevaarlijk ook, die niet meer dan wat uit de kluiten gewassen mollenbulten. Dat het egaliseren van zo’n sneu stukje berm beduidend goedkoper is dan een raster dat de gemeente rond een deel van Epe wil plaatsen, doet kennelijk niet ter zake. Maar ja, volgens sommigen in dit college barsten we in Epe soms toch van de poen, dus zo’n hekje, ach, dat is maar peanuts.

Maar gelukkig wordt er ook over onze veiligheid gewaakt. De burgemeester en wat meelopers hebben eindelijk hun zin, het raster is definitief, wat natuurlijk al heel lang vaststond.

Haal de zwijnen van de ansichtkaarten, dan hoef je de toeristen ook niet langer voor de gek te houden. En droom verder over de natuur achter een hek.

Ik heb in ieder geval van dit hele politieke gestuntel een wrange nasmaak overgehouden. En wat de wilde zwijnen betreft: ze leefden nog lang en gelukkig!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.