epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Kletsnatte finale SV Epe’s 4x4 Champions League

2018 12 06 4x4 Champions League 147 AangepastZaterdagochtend vond de finale van de najaarscompetitie plaats van de SV Epe 4x4 Jumbo Van Andel Champions League. Het koude, natte weer weerhield de jongste pupillen van SV Epe niet om fanatiek de finales te spelen. Maar liefst 37 kinderen van tussen de 5 en 8 jaar trotseerden samen met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s het weer. Het enthousiasme spatte ervan af en bondscoach Dik Brummel en zijn assistenten konden na afloop terugkijken op een fantastisch seizoen.

Lees meer...

Jongensboek-einde voor Ruben Soppe bij VIOS

ViosIn de zaterdag 3e klasse B waarin VIOS dit seizoen speelt, is een duidelijke rangorde ontstaan. Nieuwland ASC uit Amersfoort en Batavia’90 uit Lelystad gaan uitmaken wie er kampioen wordt. Tussen de plaatsen drie en dertien zit niet veel verschil. Bij een overwinning kun je in één dag vijf plaatsen stijgen. Op plaats veertien staat v.v. Barneveld met vijf punten. Dit was zaterdag de tegenstander van VIOS. VIOS staat op de vijfde plaats met vijftien punten. Een overwinning moest dus mogelijk zijn, alhoewel dit altijd lastige wedstrijden zijn. Het was echt een slechte wedstrijd. VIOS speelde ongeconcentreerd en slordig. De wedstrijd kreeg echter een jongensboek-einde. 

Lees meer...

Belangrijke overwinning van Vios

Op een druilerige middag stond voor VIOS en Advendo vandaag een belangrijk potje op het spel. Omdat Batavia en Nieuwland er met kop en schouders bovenuit steken, is het verschil met de andere ploegen minimaal.

Lees meer...

ZVV sterk op Gelders zwemkampioenschap

ZVVDe zwemmers van ZVV zijn op stoom. 21 van hen schreven zich in voor de Gelderse Kampioenschappen korte baan die in het Erica Terpstra zwembad in Nijmegen werden gezwommen. In twee weekenden in november legden de ZVV’ers 128 individuele afstanden af en gingen zij vijf estafetteraces aan.

Lees meer...

Eenvoudige overwinning van VIOS tegen acht Hoevelakers

IMG 0038 AangepastTevreden gezichten in Vaassen nadat VIOS zaterdag in de strijd om een plek in het linkerrijtje een eenvoudige 4-1 overwinning op Hoevelaken behaalde. Gesprek van de dag waren echter de drie rode kaarten aan de kant van Hoevelaken. In een verder uitermate sportieve wedstrijd werd Hoevelaken al vroeg in de tweede helft tot een achttal gereduceerd, waardoor een overwinning van VIOS uiteindelijk niet kon uitblijven.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.