Pietentennis bij T.V. Epe

Pietentennis tv Epe Aangepast

Woensdagmiddag werden de kinderen van tennisvereniging T.V.Epe verrast met een heus pietentenniscircuit. Maar liefst 25 kinderen deden zich eerst te goed aan een dikke stapel pannenkoeken, waarna ze in de hal een spannend tenniscircuit afwerkten met diverse tennisbehendigheidsspelletjes. En wat maakte de middag extra leuk? Of je met je groepje nu als eerste of als laatste eindigde, voor iedereen was er aan het eind van middag een cadeautje en een mooi pietendiploma.

 

Lees meer...

4 tegen 4 toernooi speelgroepen bij vv Emst groot succes

speelgroepenZaterdag werd op de velden van vv Emst een minitoernooi gehouden voor de jongste telgen (4-/5-/6-jarigen) van de voetbalverenigingen Emst, Vios Vaassen, sv Vaassen en vv Heerde. Dit zijn de zogenaamde speelgroepen van de clubs. Met wat een plezier spelen deze jongens en meisjes. Werkelijk een genot om te zien. Vele ouders stonden langs de lijn om hun kinderen op een zeer sportieve manier aan te moedigen. Het waren niet alleen ouders, maar ook oma’s en opa’s. Een schot in de roos, niet alleen voor de spelertjes, maar zeker ook voor al die andere mensen en voor herhaling vatbaar. Iedere wedstrijd duurde 10 minuten. Na afloop kregen alle kinderen wat te drinken en werd er een foto gemaakt van de deelnemende verenigingen.

Lees meer...

VIOS wint weer eens

DSC 0064 AangepastNa een paar teleurstellende uitslagen was er gisteren eindelijk weer de volle winst voor VIOS tegen het matig spelende ESC uit Elburg. Op de mooie herfstmiddag was het de thuisploeg die vanaf het begin domineerde.

Lees meer...

Jelle ter Weeme gaat als een beest tekeer in cross

cross 3Vanaf de start lag de latere winnaar, de 18-jarige Jelle ter Weeme, aan kop tijdens de zaterdag verreden Rabobank-Sportsbalmcross, die voor de negenentwintigste keer verreden werd rondom de zandbult bij de Nieuwe Vijver aan de Dellenweg in Epe. De wedstrijd ging over 45 minuten plus 1 ronde en dat betekende voor Ter Weeme 12 rondjes als een gek te keer gaan. Ook in 2017 en 2018 won hij.

Lees meer...

Vios verliest in blessuretijd van H.T.C.

DSC 0071 AangepastVios ontving zaterdag (H)oltenbroek (T)uinders (C)ombinatie –H.T.C - uit Zwolle, een club waartegen in het verre verleden in de toenmalige 4e klasse regelmatig werd gespeeld. Gistermiddag werd een zeer teleurstellende 2-3 nederlaag geleden; dit temeer omdat het er aanvankelijk allemaal zo veelbelovend uitzag.

Lees meer...

Eper Bossentocht trekt 784 deelnemers

Bossentocht 26 10 2019 1 AangepastZaterdag werd de eerste Eper Bossentocht van dit winterseizoen verreden. 784 deelnemers waren uit alle uithoeken van Nederland naar Epe gekomen. Ondanks de regenval van de afgelopen periode lag het parcours er bijzonder mooi bij. De zonnestralen schenen heerlijk door het herfstbos.

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.