Laurora staat haar mannetje op paastoernooi SV Epe

LauroraAl jaren gaat er geen vrij moment voorbij zonder dat ze aan het ballen is. Thuis, vooral met haar broertje Revin, en bij haar club SV Epe, waar ze in de D1 (‘onder’ 12) keept. Onlangs werd ze door de KNVB zelfs geselecteerd voor de districtstraining. En in het paasweekend was Laurora van der Worp de eerste keepster op het internationale paastoernooi van haar club. Tegen clubs als AZ, Vitesse en Ajax stond ze haar mannetje.

Lees meer...

VIOS moeizaam langs Advendo’57

DSC 0073 AangepastVIOS heeft zaterdag in Vaassen een even belangrijke als moeizame 2-1 overwinning behaald op Advendo’57. Met nog drie speelronden te gaan, maakt VIOS nog een goede kans op het behalen van de nacompetitie.

Lees meer...

Jubilarissen bij ZVV-Vaassen

Jubilarissen ALV 11 april 2019 1Tijdens de algemene ledenvergadering van ZVV-Vaassen zijn drie jubilarissen gehuldigd. Robin van Bussel is 25 jaar lid van ZVV, terwijl Margreet Sangers en Jolanda Petri al 40 jaar lid zijn van de zwemvereniging. Robin is 25 jaar geleden begonnen met wedstrijdzwemmen bij ZVV. Vele jaren later heeft hij de overstap gemaakt naar waterpolo, waarin hij nu nog steeds actief is. Momenteel speelt hij met Heren 1 om het kampioenschap.

Lees meer...

VIOS wint in extremis in Barneveld

Vandaag stond voor VIOS de uitwedstrijd tegen vv Barneveld te wachten. Een wedstrijd tegen de nummer laatst, maar ook een tegenstander waar VIOS het vaak erg lastig tegen heeft. Vorig seizoen werd er uit niet gewonnen en de thuiswedstrijd, deels tegen 10 man, van dit seizoen was ook niet makkelijk.

Lees meer...

EZC'84 pakt tegen Vierhouten eerste zege van dit seizoen

Vandaag stond voor EZC’84 de wedstrijd tegen Vierhouten, dat elf punten voorspong op de Epenaren had, op het programma. Na de zeperd van vorige week tegen SEH (6-1 in Heerde) was het team er alles aan gelegen om nu eindelijk eens wat puntjes te pakken. Dat lukte: EZC'84 boekte de eertse overwinning van dit seizoen.

Lees meer...

Vios wint ruimschoots van Terschuurse Boys

Vios Terschuurse Boys 3Vios heeft zaterdag afgetekend met 4-0 gewonnen van de Boys uit Terschuur. Vooraf zal niemand daar op gerekend hebben. Immers, de onderlinge wedstrijden in het verleden werden steeds op het scherp van de snede uitgevochten, waarbij over en weer overwinningen werden geboekt.

Lees meer...

De Zeven Pionnen komt in hoofdklasse een puntje tekort

Slechts één seizoen heeft het eerste team van schaakvereniging De Zeven Pionnen mogen meedoen in de hoofdklasse van de SOS-competitie. In de laatste wedstrijd tegen Zutphen 1 moesten de Epenaren zich met duidelijke cijfers (5,5 tegen 2,5) gewonnen geven. Degradatie is daarmee een feit.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.