Houdt de Kettng Strak strikt Rabobank weer voor 3 jaar

tekenen sponsorcontract Rabobank met HDKSdoor Henk Boeve

Afgelopen week kwamen heel veel leden van wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst naar de Hezebrink in Emst voor de algemene ledenvergadering. Tijdens de bijeenkomst bleek dat de club, die momenteel 143 leden waarvan 15 dames heeft en is opgericht op 27 januari 1979, op alle fronten gezond is.

Lees meer...

VIOS grijpt naast periodetitel

DSC 0047 AangepastIn een zwakke en rommelige wedstrijd wist VIOS zaterdag niet te winnen van Olympia ’28 uit Hasselt. Het bleef zoals het begon: 0-0. Winnen met één doelpunt verschil was waarschijnlijk al voldoende geweest maar de geelzwarten konden ook nu weer een overwicht niet in een resultaat omzetten.

Lees meer...

Epenaar wint ‘eigen’ schaaktoernooi

2020rapidoverzicht2 AangepastHet heeft jaren geduurd, maar eindelijk kent het Eper schaaktoernooi weer een winnaar uit eigen gelederen. Sander Wissink kwam, zag en overwon alle achtervolgers. Slechts éénmaal moest hij zich gewonnen geven, maar dat verhinderde hem niet het rapidschaaktoernooi met 5,5 punten uit 7 partijen te winnen.

Lees meer...

VIOS effectief tegen Doornspijk

DSC 0062 AangepastDe uitwedstrijd op 5 oktober bij DSV 61 had VIOS met de kleinste marge van 0-1 gewonnen. En ook in die wedstrijd was VIOS beter, zonder dat in de score tot uitdrukking te brengen. Zaterdag lukte dat beter.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.