Laurora staat haar mannetje op paastoernooi SV Epe

LauroraAl jaren gaat er geen vrij moment voorbij zonder dat ze aan het ballen is. Thuis, vooral met haar broertje Revin, en bij haar club SV Epe, waar ze in de D1 (‘onder’ 12) keept. Onlangs werd ze door de KNVB zelfs geselecteerd voor de districtstraining. En in het paasweekend was Laurora van der Worp de eerste keepster op het internationale paastoernooi van haar club. Tegen clubs als AZ, Vitesse en Ajax stond ze haar mannetje.

Lees meer...

1011 deelnemers bij tweede Rabo Eper Bossentocht

bossentocht AangepastVrijdag was het weer zover. Tussen het kerstmaal en de oliebollen mountainbiken in Epe. 1011 deelnemers waren af gekomen op de tweede Rabo Eper Bossentocht van TC Veluwe dit jaar. Ze kwamen zelfs uit België en Duitsland naar de start- en finishplaats bij de Mixed Hockey Club Epe. De weersomstandigheden waren ideaal; droog en windstil. Het parcours, in lengte variërend van 25 en 35 tot 50 km, was droog en erg snel. De organisatie van Toerclub Veluwe was zeer tevreden over deze dag. Reden genoeg om in 2019 wederom tochten te organiseren in oktober en december. De organisatie heeft dan misschien nog een verrassing in petto.

Lees meer...

Renners houden de ketting strak in veldtocht vanuit Emst

veldtocht 3Vandaag was de jaarlijkse Gisola Emster Veldtocht, een topevenement van wielerclub Houdt De Ketting Strak met start en finish op het sportpark van voetbalvereniging Emst. Iedereen heeft weer genoten van de schitterende omgeving en het bij de start erg frisse maar later zeer aangenaam zonnige weer. De mountainbikers kwamen onder meer door Gortel, waar ik een aantal deelnemers heb vereeuwigd.

Lees meer...

IJspret

Eigenlijk had ik het niet meer gedacht, maar na een paar nachten vorst kon er toch nog worden geschaatst op IJsbaan De Klaarbeek, nu al een paar dagen achter elkaar.

 2284667 copy

Lees meer...

Training SV Epe

Vermoedelijk in de jaren 70 van de vorige eeuw heb ik voor de krant wat foto's gemaakt van een training van SV Epe. Ik vond deze in mijn archief en misschien heeft u er wat aan om wat herinneringen op te halen.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.