epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Ormi investeert in trainersgilde

2017 wilfriedHet volleybalseizoen 2018-2019 is weer begonnen. Binnen volleybalvereniging Jumbo van Andel Ormi is vorig jaar gestart met een nieuw concept: Train de Trainer. Doel hiervan is het verder ontwikkelen van de trainers, zodat zij beter worden en zich ontwikkelen en daardoor succesvol kunnen zijn als trainer. Het geloof is dat als je mensen helpt zich verder te ontwikkelen, ze langer bij de vereniging betrokken blijven als trainer. Veel verengingen ervaren dat het lastig is om trainers te vinden, vandaar dat Ormi investeert in de trainers die ze heeft.

Lees meer...

Zaterdag 42ste tijdrit om Zilveren Sigaret

Hoe het stoppen met roken door Willy van Essen uit Emst nog steeds invloed heeft op wielerclub Houdt de Ketting Strak zal zaterdag blijken tijdens de Zilveren Sigaret tijdrit. Dan wordt voor de 42e keer deze langste tijdrit voor leden van de Emster wielerclub verreden.

Lees meer...

EZC’84 met vrouwenelftal de competitie in

Voor het eerst in de 34-jarige geschiedenis van EZC'84 doet een vrouwenelftal van de club mee aan de competitie. In eerste instantie zou het gaan om een MO19-elftal, maar door diverse stages en baantjes zou dit elftal al gauw in de personele problemen gaan komen. Daarom is er besloten om de meiden over te hevelen naar de vrouwencompetitie.

Lees meer...

Vintagetennisdag TV Epe groot succes

vintage TV Epe AangepastWie zaterdag bij Tennisvereniging Epe langsliep, dacht in een tijdmachine te zijn gestapt. De club had een vintagetennisdag georganiseerd. Leden en niet-leden waren welkom om een dag in ouderwetse stijl te komen tennissen. Dat betekende met houten tennisrackets en witte kleding.

Lees meer...

Drukke bedoening bij bedrijventoernooi EZC'84

De achtste editie van het bedrijventoernooi van EZC’84 is bijna halverwege. Dinsdag en donderdag werden de eerste poulewedstrijden afgewerkt in het sterk bezette toernooi, waarin maar liefst 23 teams, verdeeld over drie poules, strijden voor de winst.

Lees meer...

Tentenkamp EZC'84 groot succes

tentenkamp AangepastBeter had voetbalvereniging EZC'84 het afgelopen dagen niet kunnen treffen met het tentenkamp voor de jeugd. Schitterend weer - 28 graden en volop zon - enthousiaste leden en tientallen vrijwilligers waren de ingrediënten van de afsluiting van het seizoen.

Lees meer...

Open toernooi TV Epe loopt op rolletjes

open tennistoernooi TV Epe AangepastTennisvereniging TV Epe was afgelopen week gastheer voor het Bouwmeester Schilderwerken 2018 Open. Spelers van diverse tennisverenigingen in de regio schreven zich in voor het toernooi, dat was ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: 17+ en 30+. Bij elkaar telde het evenement een kleine honderd inschrijvingen.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.