VIOS laat dure punten liggen in Stroe

VIOS had zaterdag een reële kans op het behalen van de nacompetitie. Daartoe zou wel gewonnen moeten worden bij Stroe, dat tegen degradatie vecht. In een rommelige wedstrijd, waarin scheidsrechter Ten Berge kwistig met kaarten strooide, bleven beide ploegen steken op 2-2.

Lees meer...

EZC’s bedrijventoernooi met 24 teams

Dat het EZC '84 autoschadebedrijf de Wilde bedrijventoernooi ieder jaar zeer populair is, blijkt ook dit jaar weer. Met maar liefst 24 deelnemende teams is het één van de grootste toernooien van de regio. Daarmee is deze 8e editie de drukst bezette sinds de aanvang.

Lees meer...

Nog paar plaatsen vrij bij Tien over Rood in Emst

Wie nog mee wil doen aan het 31e Tien over Rood biljarttoernooi van Biljart Club Emst bij de Emsterie in Emst, dat gehouden wordt vanaf maandag 28 mei met de finale op zaterdag 2 juni, moet er als de kippen bij zijn om zich te laten inschrijven. In het verleden waren er altijd twee biljarts beschikbaar, maar door een interne verbouwing van de Emsterie is er nu maar één. Nu kunnen maximaal 120 deelnemers meedoen. In voorgaande jaren lag dat aantal altijd aanzienlijk hoger, zelfs tot over de 200.

Lees meer...

Vierde team BC Emst beste van de Noord-Veluwe

foto kampioensteam BCE 3Een geweldige prestatie heeft Biljart Club Emst 4 geleverd. Eerst werden de Emstenaren kampioen in de 3e klasse van het Noord Veluws Biljart Verbond en vervolgens werden ze ook nog eens Generaal Kampioen 2017/2018 van het NBVB. Aan het Generaal Kampioenschap doen de kampioenen mee van de 1e, 2e en 3e klasse en dat waren Tapperij Teun 1 uit Wapenveld, Sporthoek 2 uit Hattem en uiteraard BC Emst 4.

Lees meer...

VIOS-helden van weleer in actie op toernooi

vios oldstars AangepastOp 24 mei 1935 sloeg een aantal jonge knapen de handen ineen en werd c.s.v. VIOS opgericht. Bij deze knapen bevonden zich o.a. Lammert Kleiboer en Roelof Prins. De reden hiervoor was, dat zij hun sport niet op zondag wilden of mochten bedrijven. Ondanks de crisisjaren en het feit dat er geen geld beschikbaar was, hebben deze mannen het aangedurfd en zo werd in het prieeltje bij opoe Karrenbelt tot de oprichting besloten.

Lees meer...

VIOS en Hoevelaken in evenwicht

In een zonovergoten Vaassen streden subtoppers VIOS en Hoevelaken zaterdag om de derde plaats op de ranglijst, die deelname aan de nacompetitie oplevert. De matige wedstrijd, die pas in de slotfase tot leven kwam, eindigde in 2-2.

Lees meer...

Nieuwe hardlooptraining in de natuur voor recreanten in Epe

woensdag groep 2 AangepastLoop (of zit!) je al langer met de gedachte te spelen om wat meer te gaan bewegen en iets positiefs voor je gezondheid te doen, dan is dit je kans. Vanaf 16 mei kun je beginnen met een lekkere hardlooptraining door het bos en over de hei. Onder deskundige begeleiding leer je hoe lekker en goed hardlopen voor je kan zijn en loop je, afgewisseld met oefeningen, wekelijks een uur een gevarieerde route op een zachte ondergrond door de prachtige natuur rond Epe.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.