epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Levensechte schilderijen van Bep Breugem in Elburg

Bep 079 (Custom)Drie jaar geleden hoorde Bep Breugem (52) van een kennisje dat ze op schilderles ging. Dat leek haar ook wel wat en spontaan ging ze mee. Want leren schilderen, dat had ze altijd al gewild. Als kind was ze niet echt veel aan het tekenen, maar ze was wel altijd bezig met kleuren. Ze bleek een talent. Ze schilderde dieren, portretten en stillevens en ontwikkelde een geheel eigen stijl. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Lees meer...

Epenaren rijden voor Serious Request rally naar de Noordkaap

TeamOpgefleurd2Op feestjes ontstaan soms de wildste ideeën. Meestal komt daar niets van terecht omdat het toch wel heel ver ging. Zo niet voor de Epenaren Wim Smit (70) en zijn schoonzoon Joost Baan (40). Zij brengen hun wilde plan ten uitvoer en doen vanaf maandag 8 december mee aan de Noordkaap Challenge, een rally naar het noordelijkste puntje van Europa in hartje winter. Ze rijden ten bate van 3FM Serious Request, dat dit jaar via het Rode Kruis vrouwen en meisjes die slachtoffer worden van seksueel geweld gaat ondersteunen.

Lees meer...

De bezige bij van 't Haagje geeft er steeds weer een slinger aan

bijen (21) (Custom)Hij is de koning in zijn onmetelijke rijk. Zijn pakweg twee miljoen volgelingen werken van zonsopgang tot zonsondergang hard om het hem naar de zin te maken en ook zijn koninginnen in de watten te leggen. In de winter zijn de rollen omgedraaid en zorgt hij voor zijn harde werkers. Een kijkje nemen in zijn koninkrijk is niet zonder gevaar. Maar als je de aanwijzingen van koning Wilfred Muis goed opvolgt, kom je er ongeschonden uit.

Lees meer...

'Je moet de smaak van een product niet verdoezelen'

Jan van de Vlekkert (4)Er is één ding dat hij net zo graag doet als kokkerellen: praten over eten. Dat doet Jan van de Vlekkert in het tweede en laatste deel van het interview naar aanleiding van zijn rubriek ‘Met pEPEr en zout’ op Epernet. ,,Als je me m’n gang laat gaan, zit je hier morgenochtend nog.’’ Een gesprek over sausjes, marinades, wild, vlees uit de supermarkt, onze eetgewoonten, de hersentjes van een houtsnip, rundercarpaccio en vooral eerlijke producten.

Lees meer...

Alles wat Jan van de Vlekkert kookt, smaakt naar meer

Jan (1) (Custom)Hij heeft een eigen culinaire rubriek op Epernet en we hebben al enkele malen hoog opgegeven over zijn culinaire kwaliteiten, dus is het de hoogste tijd om Jan van de Vlekkert eens te portretteren. Wie is hij, wat heeft hij op kookgebied gedaan, wat is zijn filosofie over eten, wat kunnen we verwachten in zijn rubriek ‘Met pEPEr en zout’, wat wil hij daarmee bereiken?

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.