Panoramafoto's komen vanzelf in beweging. Houd je je muispijltje op de foto, dan stopt de beweging tijdelijk.

 

Burg, Sweerts de Landaspark

Oftewel in de volksmond geheten het eendjespark, op de hoek Beekstraat met de Lohuizerweg. Afgelopen week heb ik er twee breedbeeldfoto's gemaakt met mooi helder en zonnig weer. Toch ook altijd weer een mooi gezicht met al die eendjes die er zo te zien onbezorgd genieten.

Lees meer...

Eper Gemeente Woning

Gisteravond nog maar weer eens een wandeling door het dorp gemaakt om wat sfeerfoto's te maken. Hierbij heb ik ook een breedbeeldfoto gemaakt van de Eper Gemeente Woning. Hierbij is ook duideliijk te zien, en dat zal menigeen nog wel niet eens zijn opgevallen, dat de linker- en rechterzijde behoorlijk verschillen van elkaar. Aanstaande weekend wat meer plaatjes van deze ronddwaling door het dorp.

Lees meer...

Twee breedbeeldfoto's Klaarbeek

De wijk de Klaarbeek nadert zo'n beetje de voltooiing en ik kan niet anders zeggen dan dat het een mooie wijk is geworden, totaal anders van opzet als de overige wijken in Epe. Ik heb er onlangs naast de noemale foto's nog een paar breedbeeldfoto's gemaakt.

Lees meer...

Breedbeeld in de mist

Afgelopen week ben ik 's avonds een paar keer door Epe gewandeld om wat sfeerfoto's te maken met soms behoorlijk veel mist. Tijdens deze avonden heb ik tevens een paar breedbeeldfoto's gemaakt, waarvan hier onder het resultaat. Kijk en geniet van ons mooie Epe.

Lees meer...

Klaarbeek vijver

Deze week even een rondje Klaarbeek gemaakt, daarbij heb ik onder andere een breedbeeldfoto gemaakt van de vijver bij Woonzorg De Klaarbeek. Rondom de vijver is het aardig dicht gegroeid.

Lees meer...

Passau

Vorige week hebben we de prachtige Zuid-Duitse stad Passau bezocht. In Passau komen drie rivieren tezamen, de Donau, de Inn en de Ilz. Langs de eerste twee heb ik breedbeeldfoto's gemaakt, Op de eerste foto ziet u de oever langs de Inn en op de tweede foto de oever langs de donau.

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.