Panoramafoto's komen vanzelf in beweging. Houd je je muispijltje op de foto, dan stopt de beweging tijdelijk.

 

Beekpark

Afgelopen week her en der in Epe wat foto's gemaakt ondanks het vervelende weer steeds. Maar goed ik heb er toch wel weer een aantal aan mijn digitale archief toe kunnen voegen, waarvan twee breedbeeldfoto's van het Beekpark, die ik nu hier laat zien.

Lees meer...

3 breedbeeldfoto's

Afgelopen donderdagmiddag hebben we een stukje gewandeld zo in de buurt van de Schaapskooi en het Pluizenmeer. Van deze wandeling heb ik een verslag gemaakt wat ik hier heb geplaatst. Daarbij heb ik ook nog een drietal breedbeeldfoto's gemaakt, twee bij het Pluizenmeer en eentje op de heide bij dat mooie vennetje wat steeds groter wordt, zie hier onder.

Lees meer...

Burg, Sweerts de Landaspark

Oftewel in de volksmond geheten het eendjespark, op de hoek Beekstraat met de Lohuizerweg. Afgelopen week heb ik er twee breedbeeldfoto's gemaakt met mooi helder en zonnig weer. Toch ook altijd weer een mooi gezicht met al die eendjes die er zo te zien onbezorgd genieten.

Lees meer...

Eper Gemeente Woning

Gisteravond nog maar weer eens een wandeling door het dorp gemaakt om wat sfeerfoto's te maken. Hierbij heb ik ook een breedbeeldfoto gemaakt van de Eper Gemeente Woning. Hierbij is ook duideliijk te zien, en dat zal menigeen nog wel niet eens zijn opgevallen, dat de linker- en rechterzijde behoorlijk verschillen van elkaar. Aanstaande weekend wat meer plaatjes van deze ronddwaling door het dorp.

Lees meer...

Twee breedbeeldfoto's Klaarbeek

De wijk de Klaarbeek nadert zo'n beetje de voltooiing en ik kan niet anders zeggen dan dat het een mooie wijk is geworden, totaal anders van opzet als de overige wijken in Epe. Ik heb er onlangs naast de noemale foto's nog een paar breedbeeldfoto's gemaakt.

Lees meer...

Breedbeeld in de mist

Afgelopen week ben ik 's avonds een paar keer door Epe gewandeld om wat sfeerfoto's te maken met soms behoorlijk veel mist. Tijdens deze avonden heb ik tevens een paar breedbeeldfoto's gemaakt, waarvan hier onder het resultaat. Kijk en geniet van ons mooie Epe.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.