Panoramafoto's komen vanzelf in beweging. Houd je je muispijltje op de foto, dan stopt de beweging tijdelijk.

 

Klaarbeek vijver

Deze week even een rondje Klaarbeek gemaakt, daarbij heb ik onder andere een breedbeeldfoto gemaakt van de vijver bij Woonzorg De Klaarbeek. Rondom de vijver is het aardig dicht gegroeid.

Lees meer...

Passau

Vorige week hebben we de prachtige Zuid-Duitse stad Passau bezocht. In Passau komen drie rivieren tezamen, de Donau, de Inn en de Ilz. Langs de eerste twee heb ik breedbeeldfoto's gemaakt, Op de eerste foto ziet u de oever langs de Inn en op de tweede foto de oever langs de donau.

Lees meer...

Het Limburgse landschap.

De afgelopen zomervakantie hebben we doorgebracht in Zuid-Limburg. Uiteraard heb ik er veel foto's gemaakt, het Limburgse landschap leent zich daar uitstekend voor. De komende tijd kunt u heel wat foto's verwachjten van dat heuvelachtige en glooiende landschap. Ik begin nu met een tweetal breedbeeldfoto's die ik er ergens onderweg heb gemaakt. In die omgeving valt het op dat er veel koren wordt verbouwd, te zien op een van de foto's.

Lees meer...

Breedbeeldfoto Veerweg

Gistermiddag hebben we de fiets gepakt, en hebben een ritje gemaakt die we al wel vaker hebben gedaan en waarschijnlijk ook velen van jullie. We zijn naar Oene gefietst en daarna op dat mooie fietspad naar Welsum. Bij de Veerweg heb ik een mooie breedbeeldfoto gemaakt. Aankomend weekend zal ik er nog meer van plaatsen.

Lees meer...

Ergens in Frankrijk

Tijdens een busreis van een paar jaar geleden heb ik tijdens een foto moment een prachtige breedbeeldfoto gemaakt van een stad waarvan ik nu de naam niet meer weet. Meestal weet ik wel waar ik een foto heb gemaakt, maar dit keer helaas niet meer. Misschien weet iemand van u dat wel bij het zien van de foto?

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.