epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Hartelijk dank inzender!                                              Hier kan ook uw bijdrage komen!

'Wat een geluk dat onzin uitkramende Joop van Nuijs weg is'

,,Collega René de Vries en ik hadden goede afspraken met de provincie’’, aldus oud-wethouder Joop van Nuijs in een interview op Veluweland.nl. ,,Epe maakte een bestemmingsplan waarin een veilig vrijliggend fietspad van drie meter de basis vormde. Statenleden die niet gehinderd werden door kennis van de materie veroorzaakten een zwalkend beleid. Je hebt die drie meter nodig, gelet ook op de ontwikkeling met E-bikes. Nu varieert het van twee tot drie meter, kriskras over het tracé. Dat oogt minder fraai en duurt allemaal veel langer." Zijn uitspraken zijn voor de vereniging Ons Mooi Epe reden te meer om de vlag uit te hangen nu hij vertrokken is uit het Eper gemeentebestuur.

Lees meer...

Nogmaals Epe100% wild

P1030573 copyEen bewoner van de Pelzerkamp stuurde ons onlangs een paar alarmerende foto's van het daar aanwezige gazon. Deze bewoner zegt, ''Na 10 jaar is het nu gedaan met de rust, totaal zo'n 10.000 m2 schade door de zwijnen."

Lees meer...

De mannen van de Heerderweg

De meeste bomen zijn blijven staan. En dan is het aan Van Gelder om met de weg aan de slag te gaan. En dat doen ze voortvarend....
Voor het einde van het jaar is de weg klaar tot onze deur. Nieuwe middenberm, nieuwe fietspaden, straatlantaarns; you name it, we got it. Heerlijk, zo zonder verkeer. Op een mooie winterdag leek het de laatste dagen voordat er weer auto's doorheen mochten wel de Ramblas. Slenterende bewoners, met en zonder hond, die ervaringen uitwisselden, kuierend over de Heerderweg. Ik heb regelmatig gedroomd dat dat zo zou blijven. Zou een toeristische attractie kunnen zijn. Wellicht het overwegen waard!!

Lees meer...

Juweeltje

In de herfst kun je de mooiste foto’s maken. En de leukste. Ilse van Essen maakte er een van haar dochter Jade: ‘Een mooie foto van een enorme paddenstoel met een eigenwijs kaboutertje’.

Jade

Wat hangt ons boven het hoofd? Onrust over vliegveld Lelystad

Eind juni van dit jaar, nog geen anderhalve maand geleden, werden details bekend over de geplande uitbreiding van vliegveld Lelystad. Het werd duidelijk dat die uitbreiding zeer grote gevolgen zal hebben op de leefomgeving van inwoners van de Noord- en Oost-Veluwe. Het duurde even voordat dit nieuws doordrong. Niet alleen burgers, maar ook gemeenten in het betrokken gebied waren verrast en het leek alsof zij niet beseften wat ons letterlijk boven het hoofd hangt.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.