epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Rond één vierkante meter

Vierkant rond (184)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt op het fiets kruispunt Koekenbergweg met de Zeuvenbargweg. Ik vraag me af, hoe komt men toch aan dit soort namen. Enkelen van jullie hadden het goed of zaten in de goede richting. Nu dan maar weer naar deze aflevering, wie o wie ziet het?

Lees meer...

Vierkant rond (183)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt op de kruising Norelbosweg met de Renderklippenweg. Rik en Evelien zagen dat goed, het is die kruising net na de hertenkamp richting de Renderklippen. De volgende opgave lijkt mij toch wat moeilijker. Ik zeg lijkt, maar dan wordt het toch meestal weer snel geraden. Ik ben benieuwd.

Lees meer...

Vierkant rond (182)

De locatie van de samengestelde foto van oorspronkelijk vier stuks in de vorige aflevering, is niet geraden. Ze zijn niet in het Sweerts de Landaspark, ook niet in het Beekpark in Epe, maar in het Van Meurspark in Heerde. Daar staan komende vanaf de parkeerplaats aan weerszijden van een wandelpad drie rij kaarsrechte bomen. Voor deze keer maar weer een gemakkelijk opgave.

Lees meer...

Vierkant rond (180)

Dacht dat de vier foto's in de vorige aflevering niet zo 1-2-3 te raden waren, maar niets is weer minder waar. Ik heb ze gemaakt op de kruising Zuidwal, 3e Walsteeg en de Koestraat in Hattem. J. Kroes en Egbert Regterschot zagen dat goed. Maar zien ze ook gelijk waar ik de vier foto's in deze aflevering heb gemaakt?

Lees meer...

Vierkant rond (176)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt op de kruising Gortelseweg met de Hattumseweg en de Emmalaan in Vaassen, en niet op de Molenweg met de Veldkampweg, zoals iemand reageerde. Albert Wittingen zag het goed. Ik denk dat de locatie van de vier foto's in deze aflevering snel wordt geraden.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.