Rond één vierkante meter

Vierkant rond (142)

Helaas, de locatie van de foto's in de vorige aflevering aflevering is niet geraden, de drie die regeerden zaten allemaal aan de verkeerde kant van Epe. Ik heb ze gemaakt aan de Woesterweg, op het punt waar de Vaaltkampweg begint. De Vaaltkampweg is een zandweg tussen de Woesterweg en de Langeweg. Ben weer benieuwd of er een herkenning zit in de vier foto's van deze aflevering.

Lees meer...

Vierkant rond (141)

De vier foto's in de vorige aflevering aflevering heb ik inderdaad gemaakt aan de Griseeweg, zoals J Chaigneau reageerde. Ik vraag mij af hoe hij dat zo snel zag, want volgens mij was dit een moeilijke. Misschien kan hij een reactie plaatsen, waar hij het aan zag, ben namelijk benieuwd. Ook benieuwd ben ik of de vier foto's in deze aflevering gemakkelijk herkenbaar zijn.

Lees meer...

Vierkant rond (138)

De vier foto's in de vorige aflevering aflevering had ik niet gemaakt zoals Albert reageerde, aan Vloeddijk / Stroombreed Oene – Voorst, maar in Emst aan de de Nijbroekerweg, ter hoogte van de Papenkampsweg. De Papenkampsweg loopt langs een water waarvan ik de naam niet weet en ook niet kan vinden op Google Maps. Nu dan de locatie van de vier foto's in deze aflevering. Hierbij denk ik ook weer dat het moeilijk is, maar de kenners zien wel weer gelijk waar.

Lees meer...

Vierkant rond (137)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering aflevering is ook weer geraden. Ik heb ze gemaakt op het Haackpad. Hoe kan het ook anders, Bert en Dick kennen de omgeving daar op hun duimpje, ze hadden het dan ook allebei goed gezien. Ik vraag me wel eens af hoe men sommige locaties zo snel ziet, kijken ze naar bepaalde bomen in beeld, struiken, wegen, of iets heel anders. Ik hoor het wel een keer. Nu dan de vier foto's van deze week.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.