Rond één vierkante meter

Vierkant rond (250)

Aan alles komt een eind, dit is aflevering 250 van 'Vierkant rond', een mooi rond getal om er mee te stoppen. Ik heb het al die tijd met plezier gedaan en u gelijk laten zien dat er op een vierkante meter heel wat te zien is. Ik hoop dat u er van genoten heeft, soms was het een moeilijke opgave, maar meestal was het goed te zien waar ik de plaatjes gemaakt had. Duidelijk was het ook dat vaak dezelfde speurneuzen de locaties van de vier foto's gelijk zagen en er ook plezier aan beleefden.

Lees meer...

Vierkant rond (247)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering is geraden door Agnes Kok. Ze zag dat ik ze heb gemaakt op het paadje van de Buizerdstraat, ter hoogte van het paadje achter de Gandhiweg. Ja, je moet het maar zien. Ziet Agnes en anderen ook waar ik ik de foto's in deze aflevering heb gemaakt?

Lees meer...

Vierkant rond (246)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering was een makkie voor Harry Nitert, hij kent de omgeving op zijn duimpje. Hij zag dan ook dat ik ze gemaakt heb op een driesprong paadje op landgoed Bonenburg (Altena's bos). Maar herkent hij gelijk waar ik de foto's heb gemaakt in deze aflevering?

Lees meer...

Vierkant rond (245)

Van de locatie van de vier foto's in de vorige aflevering dacht ik, dat raden ze nooit, maar zoals wel vaker verkeerd gedacht. Henk van Essen wist feilloos dat het de kruising Bloemendaalseweg met de Hertenkampsweg in Emst is. Maar weet Henk of natuurlijk iemand anders ook waar ik de foto's in deze aflevering heb gemaakt?

Lees meer...

Vierkant rond (244)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering is toch wat te moeilijk gebleken, want het is niet geraden. Egbert Regterschot dacht dat het de Meenseweg in Heerde was, dicht bij de wetering. Waar ik ze dan wel heb gemaakt, gewoon in de bocht op de Bekenwalweg, komend vanaf de Wiemanstraat in Zuuk. De opgave deze week lijkt mij ook aan de moeilijke kant, maar wie weet ziet iemand het.

Lees meer...

Vierkant rond (243)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering is niet geraden, misschien te moeilijk? Ik heb ze niet gemaakt tussen kerkhof en schaapskooi in Heerde, maar vlak achter de Eper Sprengen tussen de Koepelweg en de Bijsterbosweg. Nu dan maar weer in nieuwe kans in deze aflevering, waar heb ik ze gemaakt?

Lees meer...

Vierkant rond (242)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering is niet geraden, terwijl ik weet dat sommigen er regelmatig met de hond wandelen. Ik heb de foto's gemaakt op het fietspad gedeelte van de Vegtelarijweg ter hoogte van de duplex woningen. Misschien hebben jullie met de foto's in deze aflevering minder moeite.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.