Rond één vierkante meter

Vierkant rond (227)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt in de Dellen. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker om vier foto's bij elkaar te sprokkelen, mede ook omdat sommige Eper speurneuzen soms gelijk zien waar ik de foto's gemaakt heb. Succes met de vier foto's in deze aflevering die ik in zwart-wit plaats.

Lees meer...

Vierkant rond (226)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering is in eerste instantie geraden door Evert van de Beek en later zag Egbert Regterschot het ook. Was dus niet zo moeilijk, want ze zagen dat ik ze heb gemaakt op de Hogenbrinkweg bij de Grote Schuur in Oldebroek. Maar nu dan, waar heb ik de vier foto's gemaakt in deze aflevering?

Lees meer...

Vierkant rond (225)

De vier foto's van de gecombineerde foto in de vorige aflevering heb ik gemaakt aan de Rauwenhoffweg, ter hoogte van de woning die er een klein eindje vanaf de Le Chavalierlaan staat. Helaas Egbert Rechterschot het was dus niet in het Altena's bos in Heerde. Wie ziet waar ik de foto's in deze aflevering heb gemaakt. Ik ben weer benieuwd.

Lees meer...

Vierkant rond (224)

Er zijn altijd weer mensen die toch zien waar ik de vier foto's in deze rubriek maak. Zo zijn de vier foto's in de vorige aflevering ook weer geraden, nu door Egbert Rechterschot. Ik heb ze gemaakt in de flevopolder, op de kruising Harderbosweg met de Strandweg, daar waar je afslaat naar Molecaten Vakantieparken. De samengestelde foto in deze aflevering is weer van een heel andere orde.

Lees meer...

Vierkant rond (223)

Sommigen zien het gelijk, zoals de vier foto's in de vorige aflevering. Ik heb ze gemaakt op de Norelbosweg. Marco wist het precies te vertellen, de Norelbosweg met de coƶrdinaten 52.384612, 5.977128. Maar weet Marco of iemand anders ook waar ik de vier foto's in deze aflevering heb gemaakt?

Lees meer...

Vierkant rond (222)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt bij de Zwaluwenburg in 't Harde, naast de tuinen van A.Vogel. Je moet daar ooit eens zijn geweest om het te herkennen, blijkbaar is ene Ellen daar al eens geweest, zei zag dat goed en daarna Marco ook. Dan nu een heel gemakkelijke, wie ziet het?

Lees meer...

Vierkant rond (221)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering werd gelijk door kenners herkent als De Grote Schuur aan de Hegenbrinkweg in Oldebroek. Ik denk dat menig Epenaar daar wel eens is geweest. Marco en Bert Otterspeer zagen het gelijk. Maar zien ze ook waar ik de vier foto's heb gemaakt in deze aflevering?

Lees meer...

Vierkant rond (220)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt in het paadje tussen de Lutuliweg en de Gandhiweg en wel het eerste paadje in de Lutuliweg aan de rechterkant, komende vanaf de Patrijsweg. Marco had dat weer goed gezien. Maar wat is de locatie van de vier foto's in de samengestelde foto in deze aflevering.

Lees meer...

Vierkant rond (219)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering was weer een makkie. Ellen, Rik en Marco hadden het goed gezien. Ik heb ze gemaakt aan de Zuukerweg, ter hoogte van de Sint Crusiusweg. De vier foto's in deze aflevering moeten denk ik ook geen probleem opleveren. Hierna moet ik weer nieuwe maken, want ik ben door mijn voorraad heen.

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.