epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Publicaties uit de 'Gids voor Epe' uit 1925, waarin de beschrijvingen zijn van W. Heertjans. Het boekje is een uitgave van N.V. Stoomdrukkerij v/h A. Hooiberg en Scholten’s boekhandel Epe.

Gids voor Epe (3)

Dit is al weer de derde aflevering van "Gids voor Epe". De vorige aflevering staat hier. In eerste instantie werd mij verteld dat het boekje omstreeks 1920 was uitgegeven, maar verder bladerend in het boekje, naar aanleiding van enkele reacties, is het juiste jaartal van uitgave 1925. Inmiddels is het mij ook duidelijk, dat een aantal Epenaren dit fraaie boekje in hun bezit hebben.

Lees meer...

Gids voor Epe (2)

Dit is het tweede deel van de "Gids voor Epe" uit omstreeks 1920. Het eerste deel staat hier.  In dit eerste deel staat ook de herkomst van dit oude boekje. Omdat de pagina's midden in een zin eindigen, leest u dan eerst even de laatste pagina van een deel terug.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.