Verhalen over de bestseller Ons dorp van toen - zo is 't en zo was 't

'Ons dorp van toen' regelrechte bestseller

signeren (5) (Custom)‘Ons dorp van toen – zo is ’t en zo was ‘t’ is een regelrechte bestseller. Bij de beide boekhandels aan de Hoofdstraat in Epe is het verreweg het best verkochte boek van de afgelopen weken en ook bij Uitgeverij Gelderland wordt de deur plat gelopen.

Lees meer...

‘Wat een enorme aanwinst voor ons dorp!’

ons dorpjeJe zou er een kleur van krijgen. Met zo veel leuke en vooral lovende reacties is het boek ‘Ons dorp van toen’ ontvangen. We hadden wel verwacht dat het goed zou vallen, maar dat de mensen zó enthousiast zouden reageren, hadden we niet durven dromen. Het boek vliegt dan ook de winkels uit; er zijn er al honderden verkocht.

Lees meer...

Presentatie boek ‘Ons dorp van toen’ op nostalgische middag

marrinda (2) (Custom)Zondagmiddag presenteren we boek ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’. We gaan daarvoor naar de Ds. Prinszaal van het kulturhus Eper Gemeentewoning. De openbare bijeenkomst begint om 14.00 uur. Na een formeel gedeelte, dat we kort willen houden, laat John Gerard dia’s zien uit de immense foto- en ansichtkaartencollectie die zijn vader Jan in de loop van tientallen jaren heeft verzameld.

Lees meer...

‘Ons dorp van toen’ in de media

Het uur U nadert met rasse schreden. Eind deze maand wordt het boek ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’ gepresenteerd. Het ligt nu bij de drukker. Afgelopen weken zijn we zelf bezig geweest met de voorbereidingen van de presentatie. Dat leverde onder meer veel mooie aandacht op in de regionale media.

Lees meer...

Boek ‘Ons dorp van toen’: monument en snoepwinkel voor Epe

Onsdorpvantoen (4)Het was een hele klus, maar hij is bijna geklaard: ons boek wordt opgemaakt, kan daarna naar de drukker en ligt vanaf eind april in de winkel. ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’ hebben we het genoemd. Het bevat 250 persoonlijke herinneringen en anekdotes van ruim vijftig (oud-)Epenaren en 250 foto’s en telt meer dan 220 pagina’s.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.