Verhalen over de bestseller Ons dorp van toen - zo is 't en zo was 't

'Ons dorp van toen' regelrechte bestseller

signeren (5) (Custom)‘Ons dorp van toen – zo is ’t en zo was ‘t’ is een regelrechte bestseller. Bij de beide boekhandels aan de Hoofdstraat in Epe is het verreweg het best verkochte boek van de afgelopen weken en ook bij Uitgeverij Gelderland wordt de deur plat gelopen.

Lees meer...

‘Wat een enorme aanwinst voor ons dorp!’

ons dorpjeJe zou er een kleur van krijgen. Met zo veel leuke en vooral lovende reacties is het boek ‘Ons dorp van toen’ ontvangen. We hadden wel verwacht dat het goed zou vallen, maar dat de mensen zó enthousiast zouden reageren, hadden we niet durven dromen. Het boek vliegt dan ook de winkels uit; er zijn er al honderden verkocht.

Lees meer...

Presentatie boek ‘Ons dorp van toen’ op nostalgische middag

marrinda (2) (Custom)Zondagmiddag presenteren we boek ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’. We gaan daarvoor naar de Ds. Prinszaal van het kulturhus Eper Gemeentewoning. De openbare bijeenkomst begint om 14.00 uur. Na een formeel gedeelte, dat we kort willen houden, laat John Gerard dia’s zien uit de immense foto- en ansichtkaartencollectie die zijn vader Jan in de loop van tientallen jaren heeft verzameld.

Lees meer...

‘Ons dorp van toen’ in de media

Het uur U nadert met rasse schreden. Eind deze maand wordt het boek ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’ gepresenteerd. Het ligt nu bij de drukker. Afgelopen weken zijn we zelf bezig geweest met de voorbereidingen van de presentatie. Dat leverde onder meer veel mooie aandacht op in de regionale media.

Lees meer...

Boek ‘Ons dorp van toen’: monument en snoepwinkel voor Epe

Onsdorpvantoen (4)Het was een hele klus, maar hij is bijna geklaard: ons boek wordt opgemaakt, kan daarna naar de drukker en ligt vanaf eind april in de winkel. ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’ hebben we het genoemd. Het bevat 250 persoonlijke herinneringen en anekdotes van ruim vijftig (oud-)Epenaren en 250 foto’s en telt meer dan 220 pagina’s.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.