Klik hier voor meer informatie over het project 'Epe op naar 2030'

De toekomstvisie Epe op naar 2030

Het college van burgemeester en wethouders heeft de nieuwe toekomstvisie 2030 vastgesteld. De gemeente Epe wil zich als krachtige en vitale gemeente richting 2030 duurzaam ontwikkelen door haar bestaande kwaliteiten en sterke punten verder te verbeteren. Daarbij inspelend op maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen, zo heeft de gemeente bekend gemaakt.

Lees meer...

RSG-jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (4)

Vandaag de voorlopig laatste aflevering uit deze serie, waarin toekomstige volwassenen laten zien hoe zij vinden dat Epe er in 2030 uit moet zien. Vanavond en morgen worden in het gemeentehuis discussiebijeenkomsten gehouden  over het thema ‘Op naar Epe 2030’. We zijn zéér benieuwd of in 2030 wat van de in deze periode gelanceerde ideeën is overgenomen of als inspiratiebron heeft gediend.

Lees meer...

RSG-jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (3)

Vandaag weer een serie werkstukken die een groep leerlingen van de RSG NO-Veluwe heeft gemaakt voor de gemeentelijke gedachtenvorming over hoe Epe er in 2030 uit zou moeten zien. De jongeren hebben op foto’s van een bestaande situatie hun toekomstideeën weergegeven. Epe moet de hoogte in, vinden velen van hen, vooral aan de markt. Hun werkstukken kunnen nog mooi meegenomen worden in de praatsessies over 'Epe op naar 2030' die dinsdag en woensdag in het gemeentehuis worden gehouden.

Lees meer...

RSG-jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (2)

Een grote groep leerlingen van de RSG NO-Veluwe heeft een aandeel geleverd aan de gemeentelijke gedachtenvorming over hoe Epe er in 2030 uit zou moeten zien. De jongeren hebben op foto’s van een bestaande situatie hun toekomstideeën weergegeven. Hieronder laten we een stel van die werkstukken zien, waaronder een aantal waarin de Marktwand onder handen is genomen.

Lees meer...

RSG-jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (1)

Een grote groep leerlingen van de RSG NO-Veluwe heeft een aandeel geleverd aan de gemeentelijke gedachtenvorming over hoe Epe er in 2030 uit zou moeten zien. De jongeren hebben op foto’s van een bestaande situatie hun toekomstideeën weergegeven. Ze geven niet alleen hun visie op delen van het centrum over pakweg 20 jaar, maar ook op onder meer op hun schoolgebouw.  

Lees meer...

Jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (4)

Een skihal in Emst, een dierenwinkel en een dierenasiel in Emst, een Apple-winkel, meer maneges, meer gezellige restaurantjes. Maar ook: geen Veluwebus meer, maar wel meer fietsen. Het zijn enkele van de vele ideeën die de schooljeugd heeft geopperd in werkstukken voor de gedachtenwisseling over hoe Epe er in 2030 uit zou moeten zien. Vandaag weer een impressie van het geweldig leuke en grote aanbod.

Lees meer...

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.