Drie plannen over voor hertenkamp en Nieuwe Vijver: kies maar!

‘Welk van de drie plannen voor het hertenkamp en de Nieuwe Vijver spreekt u het meest aan’, vraagt de gemeente Epe aan de bevolking. Iedereen kan de plannen bestuderen en een keuze maken. Volgens de gemeente wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van de burgers.

Voor het gebiedje aan de Dellenweg zijn vijf plannen ingediend, zoals we vorig najaar meldden. Drie daarvan, van Episch Centrum Epe, ezelboerderij De Koperen Ezel en mediabureau Experience Media uit Hoevelaken, zijn door een eerste selectie gekomen. De initiatiefnemers hebben hun plannen verder ontwikkeld en ingediend bij de gemeente. Ze geven met beschrijvingen en illustraties een idee hoe het hertenkamp en de Nieuwe Vijver er uit kunnen gaan zien. De ideeën lopen ver uiteen.

Burgers kunnen tot en met maandag 2 maart aangeven naar welke versie hun voorkeur uit gaat. Als ze een combinatie van elementen van de drie plannen zien zitten, kunnen ze dat ook aangeven. Ze moeten hun keuze goed motiveren.

Na 2 maart wordt een notitie gemaakt die naar het college van b en w gaat. De reacties worden daar aan toegevoegd. Ook het advies van de klankbordgroep zit daarbij. De groep bestaat uit een vertegenwoordiging van direct omwonenden van het hertenkamp, Vereniging Behoud Kwaliteit Epe, Stichting Promotie Gemeente Epe, de Fietsersbond Epe en de vereniging Ons Mooi Epe. B en w nemen in het voorjaar een besluit, waarna ze met één van de initiatiefnemers verdere gesprekken gaat voeren. Dat alles moet resulteren in een concreet plan, waarover de gemeenteraad uiteindelijk beslist.

De plannen zijn te bestuderen via de website van de gemeente Epe: https://www.epe.nl/in-epe/nieuws_41625/item/welk-plan-voor-het-hertenkamp-spreekt-u-het-meeste-aan_41351.html

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.