Woar blif de tied: Wie weet iets over deze boerderij?

Onbekende boerderij in Epe (Custom) (2)Dit keer kreeg ik via Ampt-Epe een verzoek van een mevrouw uit België. Het gaat over een oude boerderij van Willem Rozendal en Alberta de Graaff.

Zij schrijft:

‘Aangezien er geen familie meer overblijft om te vragen waar deze boerderij heeft gestaan in Epe, probeer ik alsnog een antwoord te vinden waar mijn overgrootvader en -moeder woonden en of deze boerderij nog bestaat. Deze foto zou dateren van rond 1927.’

Onbekende boerderij in Epe (Custom)

De onbekende boerderij ergens in Epe - 1927.

‘Begin 1900 veronderstel ik dat dit ook al werd bewoond door Willem Rozendal  en  Alberta De Graaff. Mijn grootvader werd daar waarschijnlijk geboren. Ik zou het heel leuk vinden om hierover meer informatie te krijgen.’

‘Op deze foto staan Mannes de Graaff, Willem Rozendal, Jan Rozendal, Alberta de Graaff en Anna Beeuwkes. Misschien helpt het om te weten dat familie De Graaff eigenaar was van een molen’.

Graag reacties om deze mevrouw te helpen.

 

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 008-2014)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.