Zoektocht naar familie van Willem van Tongeren

Willem van Tongeren Standbeeld in Vaassen 1985 AangepastHet magazine Landleven, een inspiratieblad voor ‘buiten wonen & buiten leven, is opzoek naar familie van Willem van Tongeren. Men wil deze familieleden of familielid graag interviewen over deze legendarische marskramer.

 

Het magazine benaderde Gert van den Esschert omdat hij in 2013 een artikel schreef over deze legendarische figuur op zijn website lohuizerbrink-epe.nl en deze site. Zie hier en hier voor het verhaal over Willem van Tongeren de Kissieskêêrl, die leefde van 1864 tot 1942.

Willem van Tongeren Standbeeld in Vaassen 1985 Aangepast
In Vaassen staat midden in het centrum, op de Dorpsstraat, een bronzen standbeeld van Willem van Tongeren – 1985.


Reactie(s) graag mailen naar de redactie van Epernet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.