Metamorfose website lohuizerbrink-epe.nl

Website Lohuizerbrink Custom copyDe historische website www.lohuizerbrink-epe.nl  van amateurhistoricus Gert van den Esschert heeft een facelift ondergaan. De site is nu weer toegerust voor de toekomst, weer up to date en ook toegankelijk voor iPhone en iPad.

Het Fullservice Internetbureau Eyehan, gevestigd aan de Kanaalweg 57 in Epe, heeft in een zeer kort tijdsbestek de site omgebouwd tot een mooi vloeiend geheel. Mensen kunnen nu ook weer via het Gastenboek een reactie achterlaten en er is een verbeterde Contactpagina met emailadres. Wie oude foto’s of prentbriefkaarten bezit die een mooi plekje op zijn site verdienen, kan altijd contact opnemen met Gert. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Website Lohuizerbrink Custom 2

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.