Woar blif de tied: Zoekplaatje (9)

Foto 2zoekschool AangepastVan een kennis kreeg ik onlangs een drietal foto’s, met het verzoek om herkenning. Helaas moet ik het antwoord schuldig blijven. Hopelijk is er iemand die wel het antwoord c.q. de antwoorden weet.

 

Foto 1

Drie mannen poserend met een schop, om aan de arbeid te gaan. Achter op deze foto staat de tekst: Officiersweg Epe.

Foto 2

Dezelfde drie personen, nu aan het werk. Achter op deze foto staat de tekst: Jager G. Veldhuis Regiment Jagers Veldpost Batavia en eveneens Officiersweg Epe.

zoekschoolzoekschoolzoekschool

Voor een voor mij onbekende school poseert een schoolklas met links de juf en rechts de meester. Op deze foto staat helemaal niets op de achterkant geschreven.

Graag uw reactie op de ontbrekende namen van de drie mannen met hun schop, en welke school cq schoolklas we hier zien. Wellicht herkent iemand zichzelf en kan dit eventueel aanvullen met een jaartal of andere info. Alles is welkom.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 009-2018)

lohuizerbrinklogo 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.