Woar blif de tied: Zoekplaatje … (6)

1959 Kleuterschool Dorpsschool copy (Custom) (2)Wederom een heel mooie groepsfoto van de Dorpsschool. Het betreft de kleuterklas eindjaren vijftig beginjaren zestig. Hopelijk komen er veel reacties op los. Het betreft 48 kinderen die nu zo rond de zestig jaar zullen zijn. Voor het gemak zijn alle koppies genummerd.

Deze school heeft bestaan van 6 mei 1890 tot 1 januari 1972. De school werd in juli 1972 gesloopt, de laatste puinresten werden op 11 augustus 1972 afgevoerd. De locatie was in de nabijheid van het VVV-kantoor annex Wereldwinkel.

1959 Kleuterschool Dorpsschool copy (Custom)

De Dorpsschool was gelegen aan de Hoofdstraat 62 in Epe.

dorpsdorpsdorps


(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 003-2015)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.