Woar blif de tied: Radiodebuut van Epenaar Jan Pieck – 1965

In Het Veluws Nieuws van vrijdag 22 januari 1965 kwam ik een opmerkelijk artikel tegen. Ene Jan Pieck uit Epe maakt namelijk als zanger zijn radiodebuut voor de AVRO, in het programma „Jeugd en Ritme”. Mijn vraag is: wie is deze man? Was Jan Pieck zijn artiestennaam? Wie kan er iets over deze gemeenteambtenaar vertellen? Zelf heb ik nog nooit van hem gehoord.

Epenaar Jan Pieck   VN 22 01 1965
Krantenartikel over Jan Pieck uit 1965.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 006-2015)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.