Woar blif de tied: Unieke ingekleurde elftalfoto van v.v. Epe + UPDATE

v.v. Epe (Custom) (2)Onlangs kreeg ik weer een prachtige elftalfoto in mijn bezit van een team van de v.v. Epe. Het is een unieke kaart die helemaal is ingekleurd. Het leuke is dat er twee keepers op staan. Bij het plaatsen van deze aflevering waren niet alle namen bekend, maar inmiddels heb ik ze allemaal. De foto is hoogstwaarschijnlijk gemaakt eind jaren veertig of begin jaren vijftig.

v.v. Epe (Custom)

Staand v.l.n.r. Goos Westerink, Theo Nitert, Tonny Bosch (keeper), Hennie de Wilde, Henk van Dijk en Han van Moorst.

De man die achter deze spelers staat is Drieks van Egteren.

Gehurkt v.l.n.r. Gerrit Kromdijk, Joop Groen, Martin Vos (keeper), Frans Nitert en Henk van de Vlekkert.

 

Graag zou ik ook weten welk team het is, in welk jaar en op welke locatie deze foto is genomen. Andere wetenswaardigheden zijn ook meer dan welkom.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 005-2014)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Gert van den Esschert

    Alle namen bekend, staand v.l.n.r: Goos Westerink (de slager), Theo Nitert, keeper Tonnie Bosch, Hennie de Wilde, Henk van Dijk en Han van Moorst de man die daarachter staat is Dieks van Egteren. Gehurkt v.l.n.r: Gerrit Kromdijk, Joop Groen, keeper met geel shirt is Martin Vos, Frans Nitert en Henk van de Vlekkert.

    Met dank aan: Bertie Vijge (oud 1e elftal speler van s.v. Epe)

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 was uitverkocht, maar er is een herdruk gekomen die onder meer bij Uitgeverij Gelderland te koop is. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.