Woar blif de tied: Unieke ingekleurde elftalfoto van v.v. Epe + UPDATE

v.v. Epe (Custom) (2)Onlangs kreeg ik weer een prachtige elftalfoto in mijn bezit van een team van de v.v. Epe. Het is een unieke kaart die helemaal is ingekleurd. Het leuke is dat er twee keepers op staan. Bij het plaatsen van deze aflevering waren niet alle namen bekend, maar inmiddels heb ik ze allemaal. De foto is hoogstwaarschijnlijk gemaakt eind jaren veertig of begin jaren vijftig.

v.v. Epe (Custom)

Staand v.l.n.r. Goos Westerink, Theo Nitert, Tonny Bosch (keeper), Hennie de Wilde, Henk van Dijk en Han van Moorst.

De man die achter deze spelers staat is Drieks van Egteren.

Gehurkt v.l.n.r. Gerrit Kromdijk, Joop Groen, Martin Vos (keeper), Frans Nitert en Henk van de Vlekkert.

 

Graag zou ik ook weten welk team het is, in welk jaar en op welke locatie deze foto is genomen. Andere wetenswaardigheden zijn ook meer dan welkom.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 005-2014)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Gert van den Esschert

    Alle namen bekend, staand v.l.n.r: Goos Westerink (de slager), Theo Nitert, keeper Tonnie Bosch, Hennie de Wilde, Henk van Dijk en Han van Moorst de man die daarachter staat is Dieks van Egteren. Gehurkt v.l.n.r: Gerrit Kromdijk, Joop Groen, keeper met geel shirt is Martin Vos, Frans Nitert en Henk van de Vlekkert.

    Met dank aan: Bertie Vijge (oud 1e elftal speler van s.v. Epe)

Iets melden of vragen?
[email protected]

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

buukies

Twee prachtige boeken van Gert. De eerste druk van deel 1 is uitverkocht, maar er komt vermoedelijk een herdruk waarvoor hier kan worden ingeschreven. Deel 2 is nog bij de boekhandels Bosch en Bruna in Epe verkrijgbaar en bij de uitgever aan de Hoofdstraat ook online.

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.