Heden & Verleden (152): Marktplein

 DSC0064 copyAf en toe kom ik nog eens terug met een aflevering van Heden & Verleden, omdat er zoveel veranderd is in het Eper centrum.

De eerste foto heb ik dit jaar gemaakt. De Markthal staat op de plaats waar voorheen de Markt was gesitueerd. Hierbij vraag ik mij af wat eigenlijk de definitie is van een Markthal. Op de tweede foto ziet u hoe de entree van de Markt er 'vroeger' uit zag. Al met al toch een heel verschil. De oude situatie  heeft wel een meer open karakter. Eigenlijk had die Markthal naar mijn mening er nooit moeten komen, maar misschien heeft u er een ander idee over.

 DSC2247

Foto gemaakt op 18 februari 2016.

 DSC0064

Foto gemaakt op 24 maart 2010, tijdens een marktdag.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Willem

    Bert, alles zal toch gefinancierd moeten worden (lees huur) en dat red je niet met een "mooi doorkijkje" We willen wel allemaal lekker gratis parkeren.

  • Bert

    Als ik de keus moet maken tussen de oude Marktwand met het open karakter of het nieuwe met de markthal. Dan kies ik voor het nieuwe. Epe heeft een geweldig centrum met dit nieuwe gedeelte erbij. Als straks (eindelijk) alles af is en de stof is weg kun je er gewoon weer jaren tegenaan.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.