Heden & Verleden (66): Hoofdstraat (22)

Na de vorige aflevering die hier staat, steken we schuin de Hoofdstraat over en komen dan aan bij het bekende Eper etablissement De Middenstip.

Op de eerste foto staat het bekende Eper partycentrum en eetcafé De Middenstip, dat meteen opvalt als je vanuit noordelijke richting Epe via de 'rondweg' binnen komt rijden. De tweede foto laat hetzelfde pand zien, maar dan als 't Hof van Gelre uit de vorige eeuw. In de zaal er achter zat vroeger ook nog een bioscoop. Ook stonden er toen wat meer bomen en zo te zien was de weg nog onverhard. Wie heeft er leuke herinneringen aan? Brand los!

69A

Foto gemaakt op 15 augustus 2013.

69.

Foto uit 1928.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Marinus

    De herinneringen zijn legio. In de oorlog was er 'smiddags film, meest Duitse propaganda films, door de zaal liep een draad een kant voor bezoekers aan de andere kant Duitse soldaten. Entre 25 cent. Er was nog een bowlingbaan . De Eper Heikneuters hadden hun vaste stek. Eper Jeugd Toneel gaf er voorstellingen en een vaste stek voor de Hercules uitvoeringen

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.