Heden & Verleden (46): Hoofdstraat (2)

Vanuit de vorige episode, die hier staat, kijkt men een eindje in zuidelijk richting, waarna men het pand ziet staan waar het in deze aflevering over gaat.

De eerste foto heb ik afgelopen week gemaakt. In dit pand zat onder andere De Witte Winkel (toen wij in 1977 in de Vegtelarij kwamen wonen, deden we er onze boodschappen), potterie de Graaf, stoffeerinrichting Van der Loo en tot voor kort de Turkse supermarkt ÜNO. Maar hier allemaal voor zat er Treffer Textiel Wibra in, te zien op de tweede foto. Als men goed kijkt, staat op de linkerhelft Wibra Textiel en op de rechterhelft Treffer Textiel. Ik vraag mij af, zijn dat nu twee verschillende winkels, of horen die twee bij elkaar.

 5230008a

Foto gemaakt op 23 mei 2014.

37.

Foto uit 1965.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Marinus

    Oorspronkelijk was hier gevestigd de textiel zaak Braam met o.a. 2 zoons Nolly en Be Braam en een of meerdere dochter(s) De dochter trouwde met Jo Wiersma en na enige tijd was Wibra geboren (Wiersma-Braam)

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.