Heden & Verleden (3): De Beekstraat

Nogmaals de Beekstraat, met foto's van de andere kant van de foto's die hier staan. Je kijkt hier de Beekstraat in richting het Eper centrum en op beide foto's een driehoek vormend.

Op de huidige situatie op foto 1 staan in de driehoek met de Beekstraat, Tongerenseweg en Oude Wisselseweg en Gagelstraat veel bomen, die er op foto 2 uit 1965 nog niet stonden, want toen stond er het Esso Service Station van Van Hunen. Ik kan mij die situatie niet meer indenken, maar ongetwijfeld weet iemand hier wat meer over te vertellen.

Zicht op het huidige pompstation langs de Beekstraat aan de overzijde. Deze foto is genomen met de rug naar de Gagelstraat. Situatie is dus duidelijk veranderd ten opzichte van foto 2 uit 1965.

De weg op de voorgrond moet dan zo'n beetje de Gagelstraat zijn. De huizen helemaal rechts staan er volgens mij nu nog en het huidige pompstation moet dan achter dit pompstation van van Hunen liggen.

Wij zijn nu al ongelofelijk blij met alle reacties op deze serie en hopen op de talloze series die nog volgen, eventuele reacties en/of nostalgische herinneringen tegemoet te zien.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.