Heden & Verleden (128): Beekstraat

Foto 2 (1966) copyIn deze aflevering blijven we in de buurt van de vorige aflevering, die hier staat, en wandelen een klein eindje terug, richting de Hoofdstraat.

Op de eerste foto, onlangs gemaakt, ziet u het begin van de Beekstraat, op de hoek met de Willem Tellstraat. Op de tweede foto ziet u dezelfde situatie uit de vorige eeuw. Deze foto en tekst is dit keer niet aangeleverd door Gert van den Esschert, maar door Steven Leijsen. ,,Geheel rechts op nummer 4 is nog een deel van de manufacturenzaak van de fam. H. Leijsen te zien, vervolgens de Aardappelen-, Groenten- en Fruithandel van de fam. Gijs Grandia aan de Beekstraat 6, daarnaast de schoenenzaak van Frans Nitert aan de Beekstraat 8 en aan het eind de kapperszaak van dhr. Henk Voskuil sr., aan de Beekstraat 10. Er naast zien we het pand van Joh. van Vemde Epe Schilderwerken aan de Beekstraat 14." Dit is een stukje Epe, wat eigenlijk qua aanzien nauwelijks is veranderd.

 2150019

Foto gemaakt op 15-02-2015.

Foto 2 (1966)

Foto uit 1966.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.