Heden & Verleden (145): Haverkampsweg/Sint Catharinaweg

Zuivelwinkel De haverkamp   1965 copyWe verplaatsen ons in deze aflevering nu naar de wijk de Haverkamp, waar we aankomen op de Haverkampsweg. De vorige aflevering staat hier.

Op de eerste foto ziet u de huideige situatie van de hoek Sint Catharinaweg met de Haverkampsweg, die ik gisteren gemaakt heb. Dit verschilt nogal met de tweede foto uit de vorige eeuw. Op deze tweede foto ziet u 'Zuivelwinkel de Haverkamp' van F.J. (Ferdinand) van Putten aan de Haverkampsweg 39.  De zuivelproducten werden betrokken van de Koninklijke Zuivelfabriek Oene. De ingang van de winkel zat aan de Sint Catharinaweg. De winkel heeft bestaan van 1952 tot 1970.

 5072014

Foto gemaakt op 07-05-2015.

Zuivelwinkel De haverkamp   1965

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.