Agenda

Heden & Verleden (145): Haverkampsweg/Sint Catharinaweg

Zuivelwinkel De haverkamp   1965 copyWe verplaatsen ons in deze aflevering nu naar de wijk de Haverkamp, waar we aankomen op de Haverkampsweg. De vorige aflevering staat hier.

Op de eerste foto ziet u de huideige situatie van de hoek Sint Catharinaweg met de Haverkampsweg, die ik gisteren gemaakt heb. Dit verschilt nogal met de tweede foto uit de vorige eeuw. Op deze tweede foto ziet u 'Zuivelwinkel de Haverkamp' van F.J. (Ferdinand) van Putten aan de Haverkampsweg 39.  De zuivelproducten werden betrokken van de Koninklijke Zuivelfabriek Oene. De ingang van de winkel zat aan de Sint Catharinaweg. De winkel heeft bestaan van 1952 tot 1970.

 5072014

Foto gemaakt op 07-05-2015.

Zuivelwinkel De haverkamp   1965

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst van de teken!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.