De Trap

Menig Epenaar en niet-Epenaar heeft er mooie herinneringen aan: De Trap. Het begon boven de voormalige brandweerkazerne op de Markt in Epe.

Toen de brandweerkazerne werd afgebroken, verhuisde De Trap naar een houten keet die op de Platvoet stond, ongeveer op de plek waar nu de Bieb is gevestigd. Het moet zo rond eind jaren 70, begin jaren 80 zijn geweest, dat ik er een paar foto's maakte van een Eper band. Met een van de bandleden Chris Uijttenboogaart (in wit shirt) was ik destijds bevriend. Maar wie waren de andere bandleden en hoe heette de band? Er zijn vast mensen onder u die deze periode hebben meegemaakt en er meer van weten.

Scan-110118-0062

Scan-110118-0063

Scan-110118-0064

Scan-110118-0065

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Paul Lilly

    Hi,
    I'm looking for any memorabilia in connection with a UK band that played at De Trap on 25/09/1974. We are about to release a live vinyl album from that concert and would like to find anything to include on the album sleeve. ****s://www.ruditchaikovsky.com/
    Best wishes
    PL

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.