Heden & Verleden (64): Hoofdstraat (20)

We blijven weer aan het schuiven in noordelijk richting, na de vorige aflevering die hier staat, en wel naar het St. Martinusplein.

Op de eerste foto ziet u de bekende VVV-zuil, met de achterliggende parkeerplaats van AH en rechts de ingang van die parkeerplaats. Vroeger heette het hier Markt, maar tegenwoordig is het omgedoopt tot St. Martinusplein. In de vorige eeuw stond hier de R.K. Kerk, wat later de Coöperatieve aankoopvereniging werd, zie de tweede foto. Volgens mij hadden de bussen van de VAD hier ook een halte en er stond ook ooit de eerste friteskraam van Epe.

 7070010

Foto gemaakt op 7 juli 2014.

58.

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

EPERNET STOPT PER 1 APRIL
Aan alles komt een eind. Ook aan Epernet. Op 31 maart 2012 zijn we begonnen en op 31 maart aanstaande zetten we er definitief een punt achter. Op 31 maart nemen we afscheid met onze laatste woorden en beelden, daarna doen we er definitief het zwijgen toe. Het is mooi geweest. De site blijft met zo’n 6000 artikelen nog tot 1 januari 2021 online, daarna gaat alles op zwart.vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.