Heden & Verleden (59): Hoofdstraat (15)

Het pand aan de Hoofdstraat in deze aflevering staat schuin tegenover het pand uit de vorige aflevering die hier staat.

Op de eerste foto, gemaakt dit jaar, ziet u 'Centro House of Jeans' (bij veel Epenaren nog bekend staand als Van Putten mode), met daar links naast de kledingwinkel 'Hier Mode'. Op de tweede foto, toen de Hoofdstraat nog Dorpstraat heette, ziet u 'Hotel Essenburg', wat het latere ''t Wapen van Epe' zou worden. In 1976 werd ''t Wapen van Epe' gesloopt, om plaats te maken voor de huidige situatie.

 DSC7367

Foto gemaakt op 17-06-2014.

53.

Foto uit 1902.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.