Heden & Verleden (58): Hoofdstraat (14)

We verlaten het standpunt van de vorige aflevering die hier staat, en schuiven nu weer een eindje verderop in noordelijke richting.

Op de eerste foto die ik onlangs heb gemaakt, ziet u het pand wat voor veel Epenaren nog bekend staat als van Putten herenmode, maar waar nu sinds maart dit jaar Cadeaushop Broers in is gevestigd. Op de tweede foto van ongeveer 90 jaar geleden staat de kruidenierszaak De Toko, van de fam. G.J. Gerritsen. Toen heette de huidige Hoofdstraat ook nog Dorpstraat. Ook over dit pand is ongetwijfelt veel meer te vertellen.

 DSC7364

Foto gemaakt op 17 juni 2014.

48.

Foto uit 1925.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.