Heden & Verleden (80): Verbindingsweg

Scan-110118-0016new copyIn deze aflevering de derde foto (anoloog) uit mijn eigen archief, uit de vorige. De vorige aflevering van Heden & Verleden staat hier.

Twee foto's van de Verbindingsweg, eentje van het heden, de eerste foto, en eentje uit de vorige eeuw, de tweede foto. De Verbindingsweg loopt tussen Markt - gaat straks naar ik aanneem Raadhuisplein heten - en het St. Martinusplein, waar onlangs een verbouwing heeft plaatsgevonden aan de achterkant van de Action.

 DSC9156

Foto gemaakt op 3 september 2014.

Scan-110118-0016new

Foto uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

EPERNET STOPT PER 1 APRIL
Aan alles komt een eind. Ook aan Epernet. Op 31 maart 2012 zijn we begonnen en op 31 maart aanstaande zetten we er definitief een punt achter. Op 31 maart nemen we afscheid met onze laatste woorden en beelden, daarna doen we er definitief het zwijgen toe. Het is mooi geweest. De site blijft met zo’n 6000 artikelen nog tot 1 januari 2021 online, daarna gaat alles op zwart.vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.