Heden & Verleden (87): Kweekweg

 DSC0038 copyIn deze aflevering verplaats ik mij naar de andere kant van de situatie uit de vorige aflevering, dit keer vanaf de kant van de Kweekweg, waar het een en ander veranderd is. De vorige aflevering staat hier.

De eerste foto heb ik dit jaar gemaakt, laat het bedrijf Remkes zien na een forse uitbreiding. Ook de tweede foto heb ik deze eeuw gemaakt en laat een situatie zien van toen het bedrijf Pals uit de vorige aflevering nog bijna tegen het pand Remkes stond aangeplakt.

 DSC7886

Foto gemaakt op 24 augustus 2014.

 DSC0038

Foto gemaakt op 19 december 2009.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.