Heden & Verleden (87): Kweekweg

 DSC0038 copyIn deze aflevering verplaats ik mij naar de andere kant van de situatie uit de vorige aflevering, dit keer vanaf de kant van de Kweekweg, waar het een en ander veranderd is. De vorige aflevering staat hier.

De eerste foto heb ik dit jaar gemaakt, laat het bedrijf Remkes zien na een forse uitbreiding. Ook de tweede foto heb ik deze eeuw gemaakt en laat een situatie zien van toen het bedrijf Pals uit de vorige aflevering nog bijna tegen het pand Remkes stond aangeplakt.

 DSC7886

Foto gemaakt op 24 augustus 2014.

 DSC0038

Foto gemaakt op 19 december 2009.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.