Goed gegoan!

Vrijdag was het zover, de dag van het bezorgen van de boeken bij iedereen die in het boek "Goed goan" staat. Het werd voor ons een lange, vermoeiende maar onvergetelijke dag die om een uur of tien in de morgen begon. Tevens was deze dag een afsluiting van een onvergetelijke periode.

In eerste instantie was het niet de bedoeling om zelf alle boeken af te leveren, maar daar kwamen we op terug, want wat is het nu mooier om al deze mensen die op een fantastische manier hebben meegewerkt aan het boek, ook persoonlijk de boeken te overhandigen. Gert en Anita Hennekes hadden ons al eens gevraagd wie de boeken zou komen brengen en tevens gaven ze aan dat ze het op prijs zouden stellen als wij dat persoonlijk zouden doen. Dat wilden wij wel en we hoefden er niet lang over na te denken op welke wijze dat te doen. Allebei zijn ze bezeten van auto's, ze bezitten zelf ook een paar fraaie, waaronder een oldtimer, die ook in het boek staat. Nu kennen we iemand die in het bezit is van een Chevrolet Camaro uit de jaren 70 en met die auto gingen we voorzien van boeken richting Schoenmakerij Gert Hennekes, waar ze er niet van op de hoogte waren dat wij op die manier de boeken kwamen bezorgen. U begrijpt de blikken van autoliefhebbers Gert en Anita wel. Hierbij waren ook Gert van den Esschert en Jan van de Vlekkert aanwezig, die allebei ook hebben meegewerkt aan het boek. Op onze beurt wisten wij weer niet dat we een presentje overhandigd zouden krijgen in de vorm van een etagère met lekkernijen. Gert en Anita, het was top! Dit was al een zeer prachtig en onvergetelijk moment van de lange dag die er op volgde.

De Camaro na deze vuurdoop weer op zijn plek teruggebracht en met een andere auto beladen met de rest van de boeken begonnen we aan een lange tocht langs winkeliers, ondernemers en markante Epenaren. Sommigen waren niet aanwezig, wat we jammer vonden, maar aan de reacties van diegenen die wel aanwezig waren, konden we merken dat ze blij waren met het resultaat. Moe maar voldaan waren we even over half acht in de avond thuis.

Foto's Bert Hanekamp en Jan van de Vlekkert.

Tussendoor nog snel even een foto gemaakt van Sinterklaas -  vergezeld van zijn knechten -  die op zijn welbekende troon zat in de Veluwepoort.

Al met al was het voor ons een onvergetelijke periode en we danken nogmaals iedereen die aan "Goed goan" heeft meegewerkt. Sinds gisteren is het boek "Goed goan" voor € 24,95 te koop bij de Eper boekhandels, Uitgeverij Gelderland en te bestellen via deze site.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.