Dassen via kunstburcht op weg naar de vrije natuur

Dassen 4 Custom

Weer een ervaring rijker! Deze week heb ik in een fotohut gezeten om dassen te fotograferen. Deze dassen hebben in een opvang gezeten en en zitten nu in een kunstburcht om ze weer te laten wennen aan de natuur. Ze worden gevoerd bij kunstlicht om de mogelijkheid te bieden om ze te fotograferen. Een deel van de huur van de hut komt ten goede aan de das. Een leuke ervaring om de das van zo dichtbij te zien!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Daniël Verveer

    Ik heb ze soms in de tuin. Ze trekken 's avonds door onze tuin en gebruiken de paardenbak als WC.... Op zich niet zo erg, maar ze graven een gat van 50cm diep wat ze open laten liggen. Ze willen kennelijk niet de volgende keer met hun pootjes in hun eigen poep graven... Daar is wat voor te zeggen, zou het niet zijn dat mijn pony's de benen breken als ze in zo'n gat stappen... Voor ze in de bak gaan loop ik dus maar een rondje om zo'n gat dicht te gooien. Soms 3x in de week, soms maanden niets.. Het zijn echte zwervers lijkt.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.