Naar Hilversum om reeën te fotograferen

hilversumGisteravond weer op pad geweest. De reeënbronst is weer in volle gang, dus tijd om platen te maken met Wim Bosch. Wij in de auto richting Hilversum, want op de hei daar kun je mooi reeën fotograferen; daar zijn ze meer aan wandelaars en fietsers gewend.

Daar aangekomen aan een stel dames gevraagd waar we moesten zijn. Hun aanwijzingen klopten ook nog, want er liepen een geit en een bok in een bedekt landschap. Wij foto’s maken, maar dat viel tegen omdat we door struiken en hoog gras niet konden scherpstellen.

De reeën hadden ons al snel in de gaten en trokken weg, dus geen goede foto. We hadden gehoord dat ze ook zo weer terug komen en inderdaad, na tien minuten waren ze er weer. Wij in de stuiken zodat ze ons niet zagen en het lukte een paar mooie platen van de geit en de bok te maken.

We hebben nog wat rondgelopen op andere plekken, maar niets gezien. Na een paar fikse regenbuien naar huis gereden; wel nat, maar met mooie platen. Kijk maar.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.