Vierkant rond (250)

Aan alles komt een eind, dit is aflevering 250 van 'Vierkant rond', een mooi rond getal om er mee te stoppen. Ik heb het al die tijd met plezier gedaan en u gelijk laten zien dat er op een vierkante meter heel wat te zien is. Ik hoop dat u er van genoten heeft, soms was het een moeilijke opgave, maar meestal was het goed te zien waar ik de plaatjes gemaakt had. Duidelijk was het ook dat vaak dezelfde speurneuzen de locaties van de vier foto's gelijk zagen en er ook plezier aan beleefden.

De locatie van de vier foto's van de vorige aflevering is niet geraden, misschien was deze dan toch te moeilijk. Ik heb ze gemaakt op landgoed Staverden, bij de beek net na het verblijf van de Witte Pauwen. Dan nu, wie ziet waar ik de foto's in deze laatste aflevering heb gemaakt.

 1270035

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Egbert Regterschot

  Bert, Als Heerdernaar keek ik laatste jaren bijna iedere vrijdagavond even naar jouw rubriek. Soms kwam ik dan een plekje tegen uit Heerde, en ook soms herkende ik een plaats ergens in Epe waar ik wel langsgefietst heb.
  Vind het jammer dat jullie stoppen maar snap het wel. Betekent voor mij op vrijdag niet meer jullie site bezoeken. Jammer...
  Het ga jullie goed.
  Egbert.

 • Marco

  Bert,
  Elk vrijdagochtend is het een sport om (als eerste :-)) te zien waar je nu weer de 'vierkant rond' foto's hebt gemaakt.
  Ik ga ze missen :-(

 • Liedy

  Hallo Bert,
  Bedankt voor alle keren Vierkant Rond. Ik heb veel geleerd van de omgeving.
  Het allerbeste,
  Liedy en Joop

 • Sjaan

  Hoi Bert . ik zou het niet weten maar bedankt voor al de vierkant rondjes die je hebt neer gezet , 250 is inderdaad een mooi rond getal om te stoppen .
  Het gaat je goed , kom je vast nog wel tegen ergens in Epe of daar buiten ,
  Groetjes Sjaan .

 • Ellen

  Is dit bij het kruispunt Brinkgreverweg/Dijkhuizerweg?

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.