Vierkant Rond (251)

De locatie van de vier foto's van de vorige aflevering, de allerlaatste hier op deze site, is wederom niet geraden. Ik heb ze niet gemaakt op de kruising Brinkgreverweg met de Dijkhuizerweg, maarwel op de driesprong Bremersalle met de Ooster Oenerweg in Oene.

Ter afsluiting laat ik nu een kruising zien waar ik veelvuldig over ben gekomen, hezij lopend, fietsend of met de auto, en dat hopelijk ook nog vaak zal doen. Jullie zien natuurlijk zelf vanzelf welke kruising dat is. Ik heb deze rubriek met veel plezier gemaakt en aan sommige reacties te zien hebben jullie er ook iedere vrijdag van genoten. Het was voor mij soms wel eens een opgave om te bedenken, wat zal ik nu eens fotograferen, maar daar kwam ik dan altijd wel weer uit. Vaak wist ik van tevoren al wel dat het geraden zou worden, maar ik zat er ook wel eens naast. Hartelijk dank dat jullie deze rubriek waardeerden en soms aan het nadenken en puzzelen heb gezet. Ik denk dat sommigen wel eens op het fietsje stapten om na te gaan of hun bewering klopte. Deze rubriek is destijds ontstaan omdat ik van iemand een opmerking kreeg, maar ik weet niet wat ik moet fotograferen, waarop ik toen antwoordde ga maar eens ergens op een vierkante meter staan en kijk eens goed om je heen, want er is rondom die vierkante meter zo veel te zien, links, rechts, voor je, achter je, in de lucht en op de grond. Dat was dus de aanzet voor deze rubriek. Misschien plaats ik in de toekomst nog wel eens een vierkant rond op de Facebook pagina van Epernet, die nog wel blijft bestaan. Dank allen.

 3201070

 3201071

 3201072

 3201073

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Gerard van de Schepop

  Bert, leuk en vele dank,dat je eindigt met een kruispunt waar ik, gedurende de oorlog en hele tijden daarna, vele malen ben overgestoken op mijn loop-en fietsbezoekjes aan de familie van Hein Bourgonje. de ouderen en het jonge grut. Heerlijk die gerookte ham op het in hun bakkerij gebakken roggebrood. Een mooi gezicht was het altijd als de moeder van Hein plakjes van die tegen haar borsten vastgerukte ham afsneed. Een weelde voor de toekijkende jomngen van de Parhweg.
  En zo Bert heb jij Epe weer in mijn geheugen geplaatst ruim 250 afleveringen lang.

  Dank en nog eens dank.

 • Sjaan

  Hoi Bert . bedankt voor alle mooie foto,s van waar was ik , het gaat gemist worden .
  Het gaat je goed , Sjaan .

 • Peet

  Hallo heeeeeel erg jammer dat deze rubriek stopt. Ik vond het persoonlijk het leukste van epernet. Maar in ieder geval bedankt dat u dat voor iedereen heeft gedaan. Wij zullen het missen in drachten.

  Een Fryske groet.

 • Gert van den Esschert

  Bert, heel veel dank voor al die jaren. Het waren altijd prachtige sfeerbeelden, heb er van genoten, en ga het zeker missen!

 • Harm Scholten

  De makkelijkste is tot het laatst bewaard, namelijk onder het fietstunneltje door, daarna kruising Brakerweg- Ledder/Gelriaweg.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.