Een Ring vol met kleurrijke landschappen

 DSF0489 copyAfgelopen woensdagavond vond de opening plaats van de expositie van Leo Coopmans in de Ring met de titel 'Kunst is verbeelding, geen afbeelding'.

Het streven van Stichting de Ring is momenteel op gebaseerd om meer mensen naar de exposities te trekken en met kunstenaars uit de omgeving, waar Leo Coopmans er toch ook een van is, lukt dat wel, gezien de grote opkomst afgelopen woensdagavond tijdens de opening. Dat de aanwezigen genoten, was al gelijk zichtbaar met openaar Gerard Regeer, die de expositie opende met een niet te lange en komische speech, wat niet zo vaak voorkomt.

Leo Coopmans is een landschap schilder pur sang, werkt met prachtige duidelijke heldere kleuren, en zijn tegenwoordige schilderijen schuiven wat meer op richting het abstracte. Hij werkt vanuit een schets, waarbij al schilderend de vormen en kleuren een hoofddoel vormen.

De expositie is te bezichtigen tot 22 februari, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.
Meer informatie kunt u vinden op www.deringepe.nl.

 DSF0454

 DSF0471

 DSF0472

Cherie Agterberg heette iedereen hartelijk welkom. Dit was helaas tevens haar laatste functie van Stichting de Ring. Wegens een verhuizing naar Leiden moest ze helaas haar lidmaadschap in het bestuur opzeggen. Alle leden van Stichting de Ring wensen haar en haar man heel veel geluk in hun nieuwe woonplaats.

 DSF0476

Gerard Regeer opende met een aantal komische noten.

 DSF0482

 DSF0491

Leo Coopmans bedankt Gerard voor de mooie speech, .........

 DSF0494

........ waarbij een presentje niet mocht ontbreken.

 DSF0496

Exposant Leo Coopmans en zijn Yess betraden als eersten de expositieruimte.

 DSF0499

 DSF0500

 DSF0506

 DSF0508

 DSF0509

 DSF0512

 DSF0516

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.