epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Beeldentuin

Wie ooit eens in Montreux is geweest, heeft vast wel de beeldentuin bezocht waar beelden van een aantal beroemde Jazz muzikanten staan.

 DSC7658

Afgelopen september waren we in Montreux en heb ik er een aantal foto's gemaakt. Ze staan in een prachtig strak en perfect onderhouden plantsoenachtig parkje, niet ver verwijderd vanaf de boulevard. Montreux ben ik nu twee keer geweest en het verveelt eigenlijk nooit, zeker niet met het stralende weer van afgelopen september. Montreux staat bekend van het Gouden Roos filmfestival en natuurlijk het jaarlijkse Jazz Festival. Die beelden van een aantal jazz muzikanten staan er niet voor niets. Kijk maar of u er wat van herkent en mocht u er niet uitkomen dan staan hier de oplossingen.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.