7 dagen 7 kiekjes (207)

 DSF0500 copyIn de week van 3 t/m 9 november hebben we onder andere in De Cannenburgh 'Glas Natuurlijk ..... En meer' bezocht.

Zondagochtend 3 november ligt de dubbel live LP 'Live At Budokan' uit 1979 van Bob Dylan op de draaitafel. Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman (Duluth (Minnesota), 24 mei 1941) is een Amerikaans singer-songwriter en kunstenaar. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten in de twintigste eeuw. Op 13 oktober 2016 werd hem de Nobelprijs voor Literatuur toegekend omdat hij "de grootse Amerikaanse liedtraditie met nieuwe dichterlijke expressiemogelijkheden heeft uitgebreid".

 DSF0902

Dylan heeft een omvangrijk oeuvre op zijn naam staan, dat door sommigen op één lijn wordt gesteld met dat van Stephen Foster, Irving Berlin, Woody Guthrie en Hank Williams, die deel uitmaken van het Amerikaanse culturele erfgoed. Vanwege zijn grote betekenis voor de Noord-Amerikaanse muziekcultuur werd hem in 2012 de Presidential Medal of Freedom toegekend door president Barack Obama. Erkenning als dichter volgde in 2016 door de toekenning van de Nobelprijs voor Literatuur. Omdat hij in 2001 een Academy Award won voor Things have changed, de titelsong van de film Wonder Boys, is Dylan samen met George Bernard Shaw de enige persoon die zowel een Oscar als een Nobelprijs heeft gewonnen.

Zijn omvangrijke biografie kunt u hier inzien en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'Don't Think Twice, It's All Right', samen met Eric Clapton:

 

Maandagmiddag 4 november heb ik een kiekje geschoten langs de Boerweg.

 DSF0983

 

Dinsdagochtend 5 november. Vanochtend moest Wilma voor de eerste controle na haar galblaas operatie naar het Gelre ziekenhuis.

IMG 20191105 094135

 

Woensdagmiddag 6 november heb ik een ommetje met de fiets gemaakt in de omgeving.

 DSF1068

 

Donderdagmiddag 7 november hebben we de expositie 'Glas Natuurlijk ..... En meer' bezocht in kasteel De Cannenburgh.

 DSF0500

 

Vrijdagochtend 8 november zag ik vanuit ons achterraam dit mooie kleurenpalet.

 DSF1105

 

Zaterdagmiddag 9 november zijn we naar dorp geweest om wat boodschappen te doen.

 DSF0541

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.