7 dagen 7 kiekjes (206)

 DSF0788 copyIn de week van 27 oktober t/m 2 november stonden er weer een aantal vrachtwagens en een paar machines op de Zuukerenkweg om de bieten te rooien en af te voeren.

Zondagochtend 27 oktober ligt de CD 'Big Red Letter Day' uit 1993 van Buffalo Tom in de CD-speler. Buffalo Tom is een Amerikaanse alternatieve rockband uit Boston, Massachusetts, opgericht in 1986. De belangrijkste leden zijn gitarist Bill Janovitz, bassist Chris Colbourn en drummer Tom Maginnis. De naam van de band is afgeleid van de band Buffalo Springfield en de voornaam van de drummer.

 DSF0648

Buffalo Tom begon met een vriendschap aan de Universiteit van Massachusetts in Amherst onder studenten Chris Colbourn, Tom Maginnis en Bill Janovitz. Een andere vriendschap met gitarist / frontman J. Mascis van Dinosaur Jr. hielp de carrière van de band van start te gaan door te helpen met de productie op de eerste twee albums van de band. Mascis speelde ook lead gitaar op het nummer "Impossible" van Buffalo Tom's titelloze debuut.

Meer over deze band leest u hier (wel in het Engels) en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'I'm Allowed':

 

Maandagmiddag 28 oktober heb ik Wilma weer opgehaald uit het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn, nadat ze er een dag of vijf had gelogeerd.

IMG 20191028 134149

 

Dinsdagmiddag 29 oktober heb ik een kiekje gemaakt van de werkzaamheden van de renovatie/aanpassing van de Haverkampsweg.

 DSF0714

 

Woensdag 30 oktober heb ik een kiekje gemaakt in de tuin met mooi schaduw-lijnenspel.

 DSF0739

 

Donderdagochtend 31 oktober. Het was druk op de Zuukerenkweg, de bieten werden gerooid.

 DSF0788

 

Vrijdag 1 november. Eén van de vele bloemstukken die Wilma thuis mocht ontvangen nadat ze geopereerd is in het ziekenhuis.

P1280048

 

Zaterdagmiddag 2 november wezen kijken bij de Pompoen Potter Party en er tevens wat plaatjes geschoten.

 DSF0341

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.